Ικανοποίηση εθελοντών Κοφίνου από την ανταπόκριση

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το SigmaLive και την τηλεόραση του SIGMA εκφράζουν οι εθελοντές του κέντρου υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου για την ανάδειξη των προβλημάτωνμ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Υπηρεσίας Ασύλου.

Με μήνυμά της εκ μέρους των εθελοντών η Νατάσα Γεωργίου, Συντονίστρια Ανεξάρτητων Εθελοντών και Εθελοντικών Οργανώσεων Kofinou we Care - Volunteers' Support,

χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Υπηρεσίας Ασύλου μετά από την έκκληση μας στα ΜΜΕ, για εξεύρεση κατοικιών για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοφίνου.

«Χθες έστειλαν πίσω στο νοσοκομείο τα παιδιά και τον ηλικιωμένο, για να κάνουν πιο λεπτομερείς εξετάσεις και για να μεταφερθούν έπειτα σε ξενοδοχείο, υπό την εποπτεία του Γραφείου Ευημερίας, μέχρι να βρεθούν τα σπίτια. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν και ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πετρίδη και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου, κ. Κυπριανού».

Όπως διευκρίνισε, έπεται η συνέχεια των δράσεων για βελτίωση των συνθηκών, σύμφωνα με διαβεβαίωση του ίδιου του Υπουργού.

«Προσδοκούμε στην ενδυνάμωση και της συνεργασίας μας, μετά την προκαθορισμένη συνάντηση μας την ερχόμενη εβδομάδα. Όταν όλοι είμαστε ενωμένοι για το μεγαλύτερο κοινό καλό, μπορούμε να φέρουμε την πραγματική αλλαγή και πρόοδο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα