Ιδρύθηκε η ανεξάρτητη κίνηση «Ανθρώπινη Πόλη»

Ιδρύθηκε η ανεξάρτητη κίνηση «Ανθρώπινη πόλη» η οποία όπως αναφέρεται στη δήλωση δέχεται δημότες και δημότισσες απ’ όλους τους χώρους με δημοκρατική και εθνική αντίληψη.

Αυτούσια η δήλωση:

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μετά την εξαγγελία  ίδρυσης της κίνησης μας «Ανθρώπινη Πόλη» συναντήσαμε  πρόσωπα άγνωστα και από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κομματικούς χώρους, γειτόνισσες και γείτονες που ποτέ δεν ενεπλάκησαν με κόμματα και κομματικούς μηχανισμούς και που πολλές φορές επέλεξαν την αποχή να δηλώνουν ότι  Στηρίζουν και Υποστηρίζουν αυτή την  προσπάθεια.

Κάνουμε

το πρώτο βήμα μιας μεγάλης πορείας που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσέγγιση των τοπικών θεμάτων στην Πόλη μας.

Επειδή είμαστε  από τους πρωταρχικούς συντελεστές για την δημιουργία αυτής της κίνησης και επειδή φτιάξαμε κάτι διαφορετικό, θεωρούμε υποχρέωση μας να ξεκαθαρίσουμε όπως εμείς  αντιλαμβανόμαστε  αυτή την πορεία που ξεκινάμε μαζί.

1. Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Δεχόμαστε Δημότες και Δημότισσες από όλους τους χώρους με Δημοκρατική και Εθνική αντίληψη και αγάπη προς την πόλη μας. Είμαστε παρών  επειδή αγαπάμε την γειτονιά μας και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε εθελοντικά για την αναβάθμιση της Πόλης μας.

2. Δεν εξαρτώμεθα από κόμματα ούτε από οικονομικά συμφέροντα. ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ και θα εργαστούμε με ανιδιοτέλεια για να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ζωή της δημότισσας και του δημότη της.

3. Πάμε με προτάσεις και όχι με αντιπαραθέσεις. Ασχολούμαστε με τα σημαντικά προβλήματα. Δεν είμαστε κατά των κομμάτων Δεν είμαστε απέναντι σε κανένα, είμαστε όμως απέναντι σε κάθε πολιτική συμπεριφορά και πρόταση που δεν εξυπηρετεί τον Άνθρωπο Πολίτη και την πόλη μας την Πάφο γενικότερα. Είμαστε κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής που καταδυναστεύουν την πολιτική, την κοινωνική και την οικονομική ζωή του τόπου.

4. Συνεργαζόμαστε με όλους τους κατοίκους της Πάφου  χωρίς να διαχωρίζουμε φυλή ή θρησκεία. Στη γειτονιά μας, οι γείτονές μας αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με μας.

5. Θέλουμε να φέρουμε στην τοπική κοινωνία μια διαφορετική αντίληψη για την ενασχόληση με τα κοινά. Ένα νέο τρόπο σκέψης. Θα λειτουργήσουμε χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις. Η κοινή πολιτική μας αφορά μόνο τα προβλήματα της γειτονιάς και της Πόλης μας. Για τα άλλα μεγάλα θέματα ο καθένας μας διατηρεί τις απόψεις του και μπορεί να τις εκφράζει, αρκεί να μη χρησιμοποιεί την ιδιότητα του ως μέλος της Κίνησης μας.

6. Υποσχόμαστε να αγωνιστούμε για την εκλογή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο με σεβασμό προς τους κανόνες και προς τους ανθυποψήφιους μας, χωρίς κτυπήματα κάτω από τη μέση. Δίνουμε έτσι το παράδειγμα  και σε όλους τους άλλους υποψηφίους.

7. Δεν θα υποτάξουμε την προσπάθεια μας σε προσωπικές ατζέντες, θα μείνουμε με συνέπεια στην γραμμή της ανεξαρτησίας της Κίνησης μας από εξωγενείς παράγοντες.

8. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καταστατικές ή άλλες πρόνοιες που να μας δεσμεύουν νομικά, μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε όλοι μαζί και θα δουλέψουμε συλλογικά για να προωθήσουμε τις πολιτικές μας στα θέματα της καθημερινότητας των κατοίκων της Πόλης μας.

Αυτά θεωρούμε αποτελούν τους ηθικούς κανόνες και τις δεσμεύσεις μας ως Κίνηση ενώπιον των δημοτών και δημοτισσών της Πάφου.

Εξαγγελία υποψηφιοτήτων

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες  της όμορφης πόλης μας της Πάφου,

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων ενεργών πολιτών της πόλης μας  και στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, έχουμε την τιμή να είμαστε  υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  με την ανεξάρτητη κίνηση Ανθρώπινη Πόλη  και διεκδικούμε  εκλογή στη θέση  Δημοτικού Συμβούλου  της πόλης μας .

Η Πάφος είναι ένας μαγικός τόπος, γεμάτος ιστορία, πολιτισμό και φιλοξενία. Είναι η πόλη που μας έχει δώσει την ταυτότητα μας, τις αναμνήσεις μας και τις στιγμές που μας συντροφεύουν για πάντα.

Ως υποψήφιοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι με την ανεξάρτητη κίνηση 

Ανθρώπινη Πόλη 

Όραμα μας είναι,  Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου Πάφου προωθώντας την αειφορία, την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη και με ιδιαίτερη φροντίδα και σημασία στις γειτονιές και συνοικίες της πόλης μας.

Οραματιζόμαστε  ένα Δήμο Πάφου όπου θα είναι ένας χώρος που θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή των κατοίκων του στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν. Θα ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των κατοίκων, των επιχειρήσεων και των οργανώσεων της κοινότητας

Οραματιζόμαστε ένα Δήμο Πάφου που θα εργάζεται για:

*Προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της τοπικής οικονομίας για να διατηρηθεί η ταυτότητα της πόλης. 

*Ανάπτυξη προγραμμάτων για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης, όπως οι ηλικιωμένοι,  ΑΜΕΑ και οι άνεργοι.

*Ανάπτυξη προγραμμάτων για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των πολιτών

*Στεγαστικά προγράμματα για τους νέους.

*Προγράμματα για την απασχόληση νέων επιστημόνων

*Προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού στην πόλη 

*Στήριξη και ενθάρρυνση των τοπικών  πολιτιστικών Σωματείων ή Σχολών 

*Διοργάνωση ανοικτών νεανικών Καλλιτεχνικών Φεστιβάλ

*Προώθηση της υγείας και της ευεξίας στην πόλη μας .

*Ανάπτυξη προγραμμάτων για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

Οραματιζόμαστε μια «πράσινη», «καθαρή» και «φιλική» Πόλη.

Σας καλούμε  να στηρίξετε το όραμά μας για μια καλύτερη Πάφο. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα είναι υπερήφανη για το παρελθόν της και αισιόδοξη για το μέλλον.

Σας Ευχαριστούμε 

1.Ανδρέας Γρηγοριάδης 

( Τεχνικός Μηχανικός Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Πάτρας Πρώην Υπάλληλος ΑΗΚ)

2.Ανδρέας Διογένους

(Συνδικαλιστής πρώην Υπάλληλος και Επ. Γραμματέας ΔΕΟΚ Πάφου)

3.Δρ.Γιώργος Νικάνδρου

(Ειδικός Ιατρός Ορθοπεδικός Τραυματολόγος)

4.Πλούταρχος Πλουτή

(Τεχνικός Μηχανικός Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Πειραιάς Εργολήπτης )

5.Χρίστος Παυλίδης

(Επιχειρηματίας)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

Ανθρώπινης Πόλης 

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Αλέξης Γρηγοριάδης-Γεωπόνος-Γεωπονικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου.
Ανδρέας Γρηγορίου-Αρχιτέκτονας- Δημοσιογράφος

Ανδρέας Γρηγοριάδης -Τεχνικός Μηχανικός Ηλεκτρολογίας- Πρώην Υπ. ΑΗΚ
Ανδρέας Διογένους -Συνδικαλιστής Επαρχιακός Γραμματέας πρώην Υπ. ΔΕΟΚ Πάφου

Αντιγόνη Ελευθερίου Διογένους-Δημόσιος Υπάλληλος
Αρίστη Γιασεμίδου –Εκπαιδευτικός

Δρ. Γιώργος Νικάνδρου- Ιατρός Ορθοπεδικός Τραυματολόγος
Διογένης Πλουτάρχου-Νομικός

Κορνήλιος Πλουτή-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Κώστας Παυλίδης-Τεχνικός Έργων –πρώην Υπ. Δημοσίων Έργων.

Κυριάκος Πρωτοπαπάς-Δικηγόρος
Όμηρος Ομήρου –Φιλόλογος Πρώην Δντής Μέσης Εκπαίδευσης

Πλούταρχος Πλουτή-Τεχνικός Μηχανικός Ηλεκτρολογίας-Εργολήπτης
Σάββας Πέτρου-Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών-Προιστάμενος Υπηρεσίας ΔΗΜΟΥ Πάφου

Χριστάκης Παρασκευάς-Εστιάτορας
Χρίστος Παυλίδης-Επιχειρηματίας

Keywords
Τυχαία Θέματα