Ιδιωτική εταιρεία συμβάλλει σε εκστρατεία ανακύκλωσης

Η εταιρεία VTT Vasiliko Ltd (VTTV) συνέβαλε στην αγορά ειδικών κάδων ανακύκλωσης στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκστρατείας του Κέντρου για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Λάζαρος».

Σε δελτίο Τύπου που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, η εταιρεία συμμετείχε στην εκστρατεία και προέβη στην

αγορά ειδικών κάδων ανακύκλωσης αλουμινίου με σκοπό την τοποθέτησή τους σε δημοτικά σχολεία της επαρχίας Λάρνακας.

Στόχος της εκστρατείας, που φέρει τον τίτλο «Έχουμε την ειδική ικανότητα να ανακυκλώνουμε», είναι η εξοικείωση των μαθητών με τη διαδικασία της ανακύκλωσης. Συγκεκριμένα, μέλη του Κέντρου θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στα σχολεία όπου μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων θα διηγηθούν τις εμπειρίες τους, καλώντας τους μαθητές να αναλάβουν δράση. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του προγράμματος ανακύκλωσης αλουμινίου που εφαρμόζεται από το Κέντρο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV Γιώργος Παπαναστασίου, αναφέρθηκε στη σημασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης, τονίζοντας τη συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε πως η VTTV θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και ειδικότερα των νέων μας, σε σοβαρά ζητήματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα