Ιδιακέθ και Σόρια για το φινάλε με ΑΕΛ (video)

Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει σε ακόμη ένα ντέρμπι την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Κυριακή 13/05, 19:00). O προπονητής μας Iμανόλ Ιδιακέθ, καθώς και ο Σόρια, έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Είναι ένα παιχνίδι που προσφέρεται για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον τελικό Κυπέλλου που ακολουθεί. Είναι το τελευταίο παιχνίδι

της σεζόν για το πρωτάθλημα και θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με θετικά συναισθήματα μπροστά από τον κόσμο μας. Να προετοιμαστούμε για τον τελικό μαζί με τον κόσμο μας, να παραμείνουμε ενωμένοι, να διατηρήσουμε τα ίδια συναισθήματα. Αυτός είναι ο κυριότερος στόχος. Να πάρουμε τη νίκη, να πάρουμε ψυχολογία και να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είναι το φινάλε της σεζόν και θέλουμε να προετοιμαστούμε για τον τελικό Κυπέλλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Αυτό που σκεφτόμαστε για την Κυριακή είναι να κερδίσουμε και να τελειώσουμε με θετικό τρόπο για τους φιλάθλους μας, να πάρουμε θετικά συναισθήματα. Στην συνέχεια θα σκεφτόμαστε τον τελικό Κυπέλλου, αλλά πρώτα πρέπει να σκεφτούμε αποκλειστικά το παιχνίδι της Κυριακής, τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσουμε και θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας και να πάρουμε θετικά συναισθήματα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα