Ιδιάκεθ και ο «εαυτός» της… αδικούν την ΑΕΚ!

Το 1-1 με την Ανόρθωση είναι απλά πλασματικό. Η ΑΕΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, ήταν καλύτερη και ανώτερη από την Κυρία όμως πλήρωσε την μοναδική φορά που αδράνησε η άμυνα της.

Ήταν δημιουργική κυρίως στο 2ο μέρος όχι όμως αποτελεσματική. Ανάγκασε την «Κυρία» σε παθητικό ρόλο όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πέραν αυτού, η ΑΕΚ από μόνη της αδικεί τον εαυτό της. Γιατί απλά διαθέτει εξαιρετικό σύνολο,

μπορεί για πολύ μεγαλύτερα πράγματα όμως φέτος τουλάχιστον δεν της βγαίνουν οι φάσεις.

Παρ’ όλα αυτά μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ. Δεν δίνει ευκαιρίες και σε άλλους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν και έχει εμμονές με συγκεκριμένους παίκτες. Ο Κάσες ήρθε να κάνει την διαφορά και ακόμα δεν πήρε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό.

Ο Μυτίδης είναι μόνιμα στον πάγκο αφού το σύστημα που επιλέγει ο Ισπανός είναι με 1 επιθετικό και μόνο αν ο Φλοριάν είναι τιμωρημένος ή τραυματίας μπορεί να προσφέρει.

Η γενική διαχείριση του Ιδιάκεθ με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό έχει αρνητική επίδραση στην φετινή ΑΕΚ.

Παράλληλα όταν μετά από μια τέτοια εμφάνιση ο προπονητής σου επιλέγει να εξαπολύσει πυρά για την διαιτησία με την ατάκα: «Στην ΑΕΚ είμαστε μαθημένοι από τέτοιες διαιτησίες» απλά δεν σέβεται τους παίκτες του και την συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να ανασυνταχθούν. Η διακοπή θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό και με την επανέναρξη του μαραθωνίου θα διαφανεί εάν η ΑΕΚ θα είναι και φέτος εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών ή αν θα χάσει από νωρίς το τρένο του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα