Ίδια εικόνα…χειρότερο αποτέλεσμα

Ότι και να πούμε για την φετινή Ομόνοια…η ουσία είναι μια. Η ομάδα των πρασίνων ανήμπορη να αντιδράσει χάνει το τρένο της Ευρώπης και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό για την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα και ο τρόπος που ήρθε η τριάρα από την ομάδα της Λεμεσού απλά υπενθυμίζει τις χτυπητές αδυναμίες που έχει η ομάδα. Με αυτές τις αδυναμίες δεν μπορείς να πας μπροστά και ότι έχει την απαίτηση να ζητάς Ευρώπη. Στην τελική ίσως κάνει και καλό της ομάδας να μην πάει στην Ευρώπη.

Αν

και τα δεδομένα πλέον δυσκολεύουν αρκετά. Αυτό γιατί η διαφορά από την 4η ΑΕΛ διατηρήθηκε στους 2 βαθμούς, αλλά η ομάδα της Λεμεσού αγωνίζεται με την Ανόρθωση αύριο και θα έχει την ευκαιρία να την αυξήσει.

Όπως και να έχουν τα πράγματα στην ομάδα θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Όποιες και αν είναι αυτές ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να τις πάρει.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει την ομάδα του σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα περιμένει την νέα σεζόν με ανυπομονησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα