Η.B: Χαοτικές καταστάσεις και φρενίτιδα για ένα ...energy drink (BINTEO)

Η κυκλοφορία ενός ποτού που δημιουργήθηκε από δύο αστέρια του YouTube έχει πυροδοτήσει χαοτικές σκηνές σε ορισμένα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Prime είναι ένα αθλητικό ποτό που προωθείται ως "φυσικά αρωματισμένα ροφήματα με 10% νερό καρύδας, BCAA, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες" και διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικές γεύσεις.

To ποτό δημιουργείται και διατίθεται στην αγορά από την Prime Hydration, μια εταιρεία

που ιδρύθηκε από τους YouTubers Logan Paul και JJ Olatunji (γνωστός ως KSI).

Το ζευγάρι έχει κοινό στο YouTube σχεδόν 40 εκατομμυρίων ανθρώπων και στο παρελθόν τους συνδέει ο ανταγωνισμός τους στο ρινγκ του μποξ.

Το ποτό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα καταστήματα Asda τον Οκτώβριο, όταν οι πελάτες περιορίστηκαν σε τρία μπουκάλια ο καθένα.

This country isn’t real. pic.twitter.com/jVAqdXhRnH

— No Context Brits (@NoContextBrits) December 29, 2022

Η Aldi έγραψε στο Twitter ότι θα πουλούσε τα μπουκάλια για 1,99 λίρες ως μέρος μιας προσφοράς την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι το απόθεμα ήταν περιορισμένο και δεν θα αναπληρωθεί αμέσως.

Το tweet έλαβε εκατοντάδες απαντήσεις από ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν ακριβώς την ώρα που θα παραδίδονταν τα ποτά στα καταστήματα - ένα σημάδι που έδειχνε πόσο «τρελλό» θα γινόταν το υπόλοιπο της ημέρας.

Μετά την ώρα ανοίγματος, ορισμένα καταστήματα είδαν σπρωξίματα και σπρωξιές καθώς οι άνθρωποι προσπαθούσαν να πιάσουν τα ποτά στα χέρια τους.

Absolute carnage in Aldi… people trying to get hold of prime #aldi #prime pic.twitter.com/FgQbxQCQ0X

— Mark Hall
Keywords
Τυχαία Θέματα