Η βαθμολογία… σήμερα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος από τα τρία για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Ανόρθωση να πετυχαίνει σπουδαία νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ανατρέποντας τα εις βάρος της δεδομένα από 0-1 σε 2-1. Ο Τιγκρουζά στο 53' άνοιξε το σκορ για την Αλκή, οι Σισέ όμως και Αμπντουλάγιεφ το πήραν πάνω τους, για το τελικό 2-1, ένα τρίποντο που φέρνει την Ανόρθωση ξανά στην κορυφή.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Δόξα έκανε μεγάλη ανατροπή στο ΓΣΖ απέναντι στον Ερμή. Αν και οι "φτεροπόδαροι" προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με

τον Ράντου η ομάδα του Χ'' Λούκα βρήκε τις δυνάμεις και τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ των Σαντίκ και Ασαμόα ανέτρεψε το σκορ από 1-0 σε 1-2.

Στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" Πάφος και Εθνικός έμειναν στην άγονη ισοπαλία (0-0), ένα αποτέλεσμα που δυσαρεστεί τους γηπεδούχους, ενώ σ' ένα βαθμό ικανοποίησε τους φιλοξενούμενους που καίγονταν για βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της ισοπαλίας ο εκπληκτικός Μπογκατίνοφ.

Για αύριο έχουμε τα παιχνίδια Νέα Σαλαμίνα-Άρης και Ολυμπιακός ΑΕΚ, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τα δύο ντέρμπι Ομόνοια-Απόλλων και ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

Η βαθμολογία:

Ανόρθωση 33

ΑΕΚ 32

ΑΠΟΕΛ 26

ΑΕΛ 26

Απόλλωνας 25

Δόξα 22

Πάφος 20

Ομόνοια 19

Αλκή 15

Ερμής 13

Ολυμπιακός 12

Άρης 9

Νέα Σαλαμίνα 8

Εθνικός 6

Keywords
Τυχαία Θέματα