Η βαθμολογία… σήμερα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος από τα τρία για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Ομόνοιας να πετυχαίνει σπουδαία νίκη στο Μακάρειο στάδιο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκεί που οι "πράσινοι" έλεγχαν τον αγώνα και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όμως ο Ματ Ντάρμπισάϊαρ στην εκπνοή του αγώνα σημείωσε
το τρίτο τέρμα της Ομόνοιας για το τελικό 2-3 και την τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Πέτεφ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο Απόλλωνας μπορεί για ολόκληρο το 90λεπτο να ήταν η κυρίαρχη ομάδα στο στάδιο "Αμμόχωστος", ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεσελόφσκι, έτσι έμεινε στη λευκή ισοπαλία 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό παιχνίδι που η λεμεσιανή ομάδα δεν σκοράρει. Απώλειες για την ομάδα του Αυγουστή που θα πρέπει με κάθε τρόπο να νικήσει το εξ αναβολής παιχνίδι με την Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη.

Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Ερμής επί της Πάφου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι Τσούμου και Εμεγκάρα χάρισαν το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα τους, για την πρώτη νίκη του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο και την έστειλαν στη 10η θέση με 18 βαθμούς.

Για αύριο έχουμε τα παιχνίδια ΑΕΛ-Εθνικός, Ανόρθωση-ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ-Αλκή, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι στο Τσίρειο Άρης-Δόξα.

Η βαθμολογία:

ΑΕΚ 40

Ανόρθωση 37

Απόλλωνας 36

ΑΠΟΕΛ 36

ΑΕΛ 30

Ομόνοια 29

Δόξα 27

Πάφος 21

Αλκή 19

Ερμής 18

Ολυμπιακός 16

Νέα Σαλαμίνα 12

Άρης 10

Εθνικός 8

Keywords
Τυχαία Θέματα