Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. τιμά τη μνήμη του ιδρυτή της

«Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων»

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, τιμώντας τη μνήμη του ιδρυτή της, Βασίλη Καυκά, έχει καθιερώσει την 2 Νοεμβρίου ως «Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων». Κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτής, η εταιρεία

αποδεικνύει έμπρακτα την εκτίμηση της στο προσωπικό της και στους πελάτες της.

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία θα διανείμει όλα τα έσοδα των πωλήσεων λιανικής της συγκεκριμένης ημέρας στο προσωπικό της που αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας. Επιπρόσθετα, θα κληρώσει δώρα στους πελάτες της μέσω του Δικτύου των 60 καταστημάτων της στην Ελλάδα και την Κύπρο και θα συνεχίσει με το κοινωνικό της έργο να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός «Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων» της ΚΑΥΚΑΣ στηρίζεται στα θεμέλια που έθεσε ο Βασίλης Καυκάς, όταν ίδρυσε την εταιρεία το 1975, που οδήγησαν στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της, παραμένοντας πάντα πιστή στο όραμα και τις αξίες της.

Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της B. ΚΑΥΚΑΣ A.E. δήλωσε: «Άνθρωποι και εταιρεία διακρινόμαστε για το ΗΘΟΣ, το ΠΑΘΟΣ, την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας! Αυτές είναι οι αξίες που μας κληροδότησε ο ιδρυτής της εταιρείας Βασίλης Καυκάς, με αυτές τις αξίες προχωράμε, με αυτές τις αξίες θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΥΚΑΣ Α Ε,kafkas a e