Η Τότεναμ (2-2) στάθηκε, όρθια! (video)

Η Γιουβέντους προηγήθηκε 2-0 στο 9' με τέρματα του Ιγκουαΐν, ο οποίος έχασε και πέναλτι, αλλά η Τότεναμ με τα γκολ των Κέιν και Έρικσεν έφυγε με το 2-2 απ' Τορίνο ( Δείτε εδώ το live)



Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης για τη Γιουβέντους και... εφιαλτικό για την Τότεναμ, καθώς ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Αργεντινός με φανταστικό σουτ

στην κίνηση εντός περιοχής, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μίραλεμ Πιάνιτς. Τρομερή η κομπίνα, βέβαια ο Ιγκουαΐν ήταν οφ-σάιντ όταν εκτέλεσε ο Βόσνιος, έτσι το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει!

Στο 8ο λεπτό ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι κέρδισε πέναλτι απ' το απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μπεν Ντέιβις, ο Ιγκουαΐν εκτέλεσε για το 2-0, με τον Ουγκό Λορίς να πέφτει σωστά, να βρίσκει την μπάλα, αλλά να μην μπορεί να αλλάξει την πορεία της προς τα δίχτυα του.

Η Τότεναμ έχασε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία στο 26', όταν απ' τη σέντρα του Κρίστιαν Έρικσεν ο Χάρι Κέιν έπιασε την κεφαλιά μέσα απ' τη μικρή περιοχή, αλλά ο Τζανλουίτζι Μπουφόν απέκρουσε, όπως έκανε και σε σουτ Άγγλου στο 32' (ακόμη πιο εντυπωσιακά).

Λίγο έλειψε στο 30' ο Ιγκουαΐν να συμπληρώσει το χατ-τρικ του, καθώς οι "μπιανκονέρι" έβγαλαν έξαιρετική αντεπίθεση, αλλά το σουτ έφυγε ελάχιστα άουτ απ' το δεξί δοκάρι του Λορίς, ο οποίος απλά κοιτούσε.

Στην τρίτη του ευκαιρία ο Χάρι Κέιν κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν. Μάλιστα πέρασε τον Ιταλό πορτιέρε και πλάσαρε εξαιρετικά με το αριστερό από πλάγια (αριστερά φυσικά), μειώνοντας για την Τότεναμ (2-1). Ο Ντέλε είχε κάνει την τρομερή μπαλιά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45αλέπτου η Γιουβέντους κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, με τον Σερζ Οριέ να ανατρέπει τον Ντόουγκλας Κόστα, όμως ούτε τώρα ο Ιγκουαΐν συμπλήρωσε το χατ-τρικ του, καθώς εκτέλεσε με δύναμη κεντρικά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λορίς, ο οποίος μάλιστα είχε μείνει όρθιος!

Ο Γάλλος τερματοφύλακας στο 57 έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και αφού ούτε τότε έγινε το 3-1... έγινε το 2-2 στο 71'!

Ο Ντέλε Άλι κέρδισε φάουλ λίγο έξω απ' το ημικύκλιο της περιοχής. ο Κρίστιαν Έρικσεν ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μπουφόν, σε ένα τέρμα που δεν έχει συνηθήσει να δέχεται ο Ιταλός. Εξαιρετική και έξυπνη φυσικά η εκτέλεση του Δανού, χαμηλά στην γωνία που στεκόνταν ο Μπουφόν, ο οποίος ξεκίνησε πορεία προς τα αριστερά και ήταν δύσκολο να πέσει δεξιά εγκαίρως.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα (66' Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι, Ντόουγκλας Κόστα (92' Ασαμόα), Μάντζουκιτς (76' Στουράρο), Ιγκουαΐν.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Οριέ, Βερτόνχεν, Ντάβινσον Σάντσες, Μπεν Ντέιβις, Μουσά Ντεμπελέ, Ντάιερ, Ντέλε Άλι (83' Σον), Λαμέλα (89' Λούκας Μόουρα), Έρικσεν (92' Γουανιάμα), Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα