Η θέση των Simpsons για τις αμερικανικές εκλογές

Τον γύρο του διαδικτύου, κάνει ένα δίλεπτο σποτάκι για τις αμερικανικές εκλογές, στο οποίο παίρνει θέση το κινούμενο σχέδιο, "The Simpsons".

Το συγκεκριμένο σποτάκι, απεικονίζει την Μαρτζ Σίμπσον να μην μπορεί να κοιμηθεί αν δεν καταλήξει στο ποιον θα ψηφίσει, την Χίλαρι Κλίντον ή τον Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζοντας έτσι τα υποθετικά σενάρια του τι θα γινόταν με τον καθένα εάν παρίστατο έκτακτη εθνική ανάγκη στις 03:00 τη νύχτα.

Η πρώτη περίπτωση,αφορά την Χίλαρι Κίντον: Tο τηλέφωνο χτυπάει στο κρεβάτι του Λευκού Οίκου, το σηκώνει ο Μπιλ Κλίντον και λέει «έρχομαι στο κέντρο επιχειρήσεων», για να καταλάβει ότι το τηλεφώνημα είναι για τη σύζυγό του, Χίλαρι. «Από εδώ και πέρα, πάντα για μένα θα είναι τα τηλεφωνήματα εδώ πέρα» του εξηγεί εξοργισμένη.

To δεύτερο υποθετικό σενάριο, αφορά τον Ντόναλντ Τράμπ: Aρχικά δεν σηκώνει το τηλέφωνο, επειδή είναι απασχολημένος τρολάροντας στο Twitter. Όταν αγανακτισμένος απαντά στο επίμονο τηλεφώνημα, περιμένει να έρθει το επιτελείο των «αυλικών» του, να του κάνουν την κούρα, για να κατέβει στο κέντρο επιχειρήσεων, αφού πια έχουν περάσει μερικές ώρες.

Στο ενδιάμεσο, οι Κινέζοι έχουν περάσει τον Ειρηνικό. «Τι; Ε, τότε χτίστε τείχος» απαντά στο τηλεφώνημα ο Τραμπ. «Ναι, στη θάλασσα, ρε λούζερ» εξηγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα