Η τελευταία μεταγραφική… παραγγελιά του Ολυμπιακού

H άφιξη του Ρέντη ενός «αντι – Ποντένσε», ή για να το γράψουμε διαφορετικά, ενός ποδοσφαιριστή που θα διαθέτει ανάλογα αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τα αντίστοιχα του Πορτογάλου μέσου και νυν παίκτη της Γουλβς, αποτελεί βασική (μεταγραφική) προτεραιότητα του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα χρειαστούν

ενίσχυση και σε άλλες θέσεις και μία εξ αυτών είναι και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η εσωτερική υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελαν και λογάριαζαν οι Πειραιώτες.

Αφενός μεν διότι η απόσταση στο οικονομικό με τον 28χρονο παίκτη είναι σημαντική και αφετέρου επειδή η Γαλατασαράι προσφέρει ένα «βασιλικό» συμβόλαιο στον Νορβηγό – λεπτομέρειες του οποίου αποκάλυψε το SDNA– που τον βάζει σε σοβαρές σκέψεις και καθιστά την τουρκική ομάδα μεγάλο φαβορί στο…κυνήγι της υπογραφής του. 

Κάτι που μάλλον έχουν αρχίσει να αποδέχονται πλέον και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ολυμπιακού, αν κρίνουμε από την τελευταία...παραγγελιά που έφυγε προς την πιάτσα των ατζέντηδων και αφορά προτάσεις για δεξιούς μπακ.

Να θυμίσουμε πως στην ίδια θέση, εκτός από τον προσεχώς ελεύθερο Ομάρ, στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας κυκλοφορούν ο Μπρούνο Γκασπάρ και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Κι αν ο «Τόρο» τον προσεχή Ιούνιο θα κλείσει τα 35 χρόνια με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγονται τα χρονάκια που κουβαλά στην πλάτη του, ο Γκασπάρ ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και υπάρχει καλοκαιρινή οψιόν αγοράς (1 εκατ. ευρώ) των δικαιωμάτων του από την πορτογαλική ομάδα.

Λαμβάνοντας υπόψιν την παραγγελιά που όπως προαναφέραμε έχει φύγει από την Πλατεία Αλεξάνδρας, ακόμα κι αν στον Ολυμπιακό φροντίσουν να «δέσουν» τον Γκασπάρ στου Ρέντη, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την μεταγραφή ενός ακόμα δεξιού οπισθοφύλακα, μπαίνοντας στη διαδικασία να συμβιβάζονται με την ιδέα του διαζυγίου με τον Ομάρ που κάθε μέρα που περνά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Γαλατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα