Η τεφροδόχος της Κάρι Φίσερ είχε το σχήμα ενός χαπιού Prozac

μνήμη των Ντέμπι Ρέινολντς και Κάρι Φίσερ τίμησε χθες Σάββατο τo Xόλιγουντ σε ένα ιδιωτικό μνημόσυνο για την οικογένεια και τους φίλους που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Μητέρα και κόρη πέθαναν την περασμένη εβδομάδα με διαφορά μιας μέρας- η Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή στις 23 Δεκεμβρίου και πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου σε ηλικία 60 ετών και μια μέρα αργότερα, ενώ έκανε τις ετοιμασίες της κηδείας της, πέθανε και η μητέρα της, Ντέμπι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Forest Lawn Memorial Park υπάρχει πλέον ένας οικογενειακός τάφος για τις δυο γυναίκες, όπου και μεταφέρθηκαν οι στάχτες της Κάρι Φίσερ, για να βρίσκεται για πάντα δίπλα από τη μητέρα της. Ο τάφος, που είναι φτιαγμένος από πέτρα και μάρμαρο και έχει μερικά λευκά τριαντάφυλλα, έχει επίσης επάνω ένα άγαλμα μιας μητέρας με την κόρη της.

Το αξιοσημείωτο όμως στην υπόθεση είναι πως η τεφροδόχος της Κάρι Φίσερ, που τοποθετήθηκε εκεί, έχει το σχήμα ενός χαπιού Prozac. Κι αυτό γιατί, η διάσημη ηθοποιός, ανέκαθεν υπήρξε ανοιχτή για την εμπειρία της με τις ψυχικές ασθένειες. «Ένιωσα πως ήταν εκεί που θα ήθελε να βρίσκεται» είπε ο αδερφός της, Τοντ Φίσερ.

@thecherness oh she totally did. pic.twitter.com/VPBFCJuqUV

Cher (@thecherness) January 6, 2017

Η Κάρι δεν έκρυψε ποτέ πως έπασχε από διπολική διαταραχή και πολύ συχνά μιλούσε για την κατάστασή της και το πώς επηρέαζε τη δουλειά της. «Τα πιο αγαπημένο της αντικείμενο ήταν ένα γιγάντιο χάπι Prozac, το οποίο είχε αγοράσει πριν πολλά χρόνια. Ένα τεράστιο χάπι. Το λάτρευε και ήταν πάντα μες στο σπίτι της» λέει ο Τοντ. «Η Μπίλι [σ.σ. η κόρη της Κάρι Φίσερ] κι εγώ νιώσαμε πως εκεί θα ήθελε να βρίσκεται. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα κατάλληλο για την περίσταση. Της Κάρι θα της άρεσε αυτό, γι' αυτό το επιλέξαμε» εξηγεί ο ίδιος, προσθέτοντας ότι η Κάρι και η μητέρα της είναι τώρα «μαζί και θα είναι μαζί εδώ και στον παράδεισο».

Πηγή: lifo.gr, BBC και Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα