Η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης χαιρετίζει απόφαση ΥΠΠΑΝ για κλιματιστικά

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης χαιρέτισε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για εγκατάσταση κλιματιστικών στα δημόσια σχολεία.

Στόχος του ΥΠΠΑΝ είναι η σταδιακή εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία το συντομότερο δυνατόν, αρχίζοντας από τα σχολεία που θα είναι έτοιμα να τα δεχτούν,

αναφέρει η Συνομοσπονδία, η οποία συμμετείχε στην χθεσινή διευρυμένη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Συνομοσπονδίες Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικές  οργανώσεις και οι μαθητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και η προκαταρκτική μελέτη από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ όπως διαφάνηκε στην σύσκεψη, είναι πιο πιθανό και πιο εύκολο η εγκατάσταση να αρχίσει από μικρότερες σχολικές μονάδες οι οποίες πληρούν τις ηλεκτρολογικές απαιτήσεις.

«Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο δυνατό θα εγκατασταθούν κλιματιστικά σε όλες τις σχολικές μονάδες, ούτως ώστε να διευκολυνθούν οι σχολικές μονάδες να διεξάγουν με άνεση τα μαθήματα αλλά και τις εξετάσεις τετραμήνων και τις παγκύπριες εξετάσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες», αναφέρει καταλήγοντας η Συνομοσπονδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα