Η συγκινητική πράξη των ΣΕΒΑΚ και δρομέων ΟΥΚ (VID)

Ο Σ.Ε.ΒΑ.Κ - Σύνδεσμος Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου και η ομάδα δρομέων Ο.Υ.Κ. αποφάσισε και θα παραγγείλει ένα ή και περισσότερα αναπηρικά αγωνιστικά καροτσάκια αφού ο σύνδεσμος έχει 2 μέλη του με κινητικές δυσκολίες.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου, "η ομάδα δρομέων μας θα το χρησιμοποιήσει μια μέρα τον χρόνο μόνο και τις άλλες 364 το καροτσάκι θα είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε άλλο σωματείο δρομέων, ή ποδηλατιστών, ή γονέα, ή φίλο που θα θέλει να το χρησιμοποιήσει για ένα δικό του άνθρωπο με κινητικές δυσκολίες.

Πιστέυουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να έιναι ομαδική από όλα τα σωματεία, διοργανωτές αγώνων και γενικά όλων μας αφού το μήνυμα πρέπει να το στείλουμε όλοι μαζί ότι κανείς δεν είναι μόνος! Ζητούμε από τους φίλους μας και γενικά οποιονδήποτε άλλο σωματείο ή άτομο ή εταιρεία μπορεί να συνδράμει οικονομικά στην επίτευξη αυτού του στόχου. ¨Ενας για όλους και ΟΛΟΙ για έναν! Μαζί μπορούμε!


Επικοινωνήστε στο 99980051 ή καταθέστε την χορηγία σας στο πιο κάτω λογαριασμό. Αν επιθυμείτε μπορεί το λογότυπο του σωματείου ή εταιρεία σας να μπει στο καροτσάκι".

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ / BANK OF CYPRUS 012001021255, IBAN CY93 0020 0120 0000 0001 0212 5500, ΣΕΒΑΚ / SEVAK.

Keywords
Τυχαία Θέματα