Η Σταυρούλα είναι η… μάνα των Κυπρίων στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «θεία» των Κυπρίων στην Αθήνα είναι η Σταυρούλα Λιατσοπούλου. Μια γυναίκα η οποία δίνει τη ψυχή της καθημερινά για τα παιδιά που σπουδάζουν στην Αθήνα. Η ιστορία της μοναδική και παρουσιάστηκε το πρωί της 7ης Ιανουαρίου στο Πρωτοσέλιδο.

Καταστράφηκε οικονομικά και έπιασε ένα ταξί για να αρχίσει από το μηδεν.

Η ίδια λέει δεν ήξερε τι σημαίνει «Κυπραίος όταν μείνει ευχαριστημένος». Ξεκίνησε η πρώτη επαφή με τους Κύπριους, οι οποίοι τη σύστησαν ο ένας στον άλλο κάτι που δεν συμβαίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας.

Στη δεύτερη μέρα της ίδιας εβδομάδας ένας Κύπριος έχει φέρει την κόρη του να σπουδάσει στην Αθήνα και την ίδια βδομάδα την κόρη μιας άλλης Κύπριας. Και οι δυο τη σύστησαν πιο κάτω. Ξεχρέωσε και έκανε εταιρεία με αυτοκίνητα και δουλεύει μόνο με Κύπριους από στόμα σε στόμα.

«Προσπαθώ να ανταποδώσω με όλους τους τρόπους. Δεν ανταποδίδεις μόνο μέσα από το χρήμα αλλά και από τη ψυχή σου. Τώρα δοκιμάζονται όλα με τον κορωνοιό».

Η ίδια μεταφέρει Κύπριους φοιτητές δωρεάν σε γιατρούς, μένει μαζί τους μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα ενώ φροντίζει να μαγειρεύει και να τροφοδοτεί τα παιδιά που σπουδάζουν στην Αθήνα και νοσούν λόγω της πανδημίας. 

Στο βίντεο πιο κάτω η συνέντευξη της κ.Σταυρούλας στο Πρωτοσέλιδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταυρούλα, Κυπρίων, Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ,stavroula, kyprion, athina vinteo