Η Σταντάρ Λιέγης πέρασε από την έδρα της Μαλίν

Η Σταντάρ Λιέγης πέρασε από την έδρα της Μαλίν και έπιασε την Αντβέρπ στην 4η θέση, ενώ η Σιντ Τρούιντεν πήρε διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέρασε από την Μίλαν και πατάει τετράδα η Σταντάρ! Η ομάδα από την Λιέγη επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας και έπιασε στην 4η θέση την Αντβέρπ.

Το σκορ άνοιξε ο Ντουσέν στο 22ο λεπτό, με τον Αμαλά να γράφει το 2-0 στο 50'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαστιέν έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Μπαλικουισά να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα (0-4).

Νίκη-ανάσα για την Σιντ Τρούιντεν

που κέρδισε 2-0 στην έδρα της Κορτράικ και ξέφυγε έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σουζούκι που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο τέταρτο, για να σκοράρει εκ νέου στο φινάλε του πρώτου μέρους και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Έουπεν κέρδισε 3-1 με ανατροπή την Μπίρσοτ. Ο Νουμπίσι στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Πρέβλιακ στο δεκάλεπτο να ισοφαρίζει. Ο Εντρί στο 40ο λεπτό έγραψε την ανατροπή και ο Κοχ στο 54' υπέγραψε τη νίκη στην ομάδα του.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα