FBI: Η σορός που βρέθηκε είναι της Πετίτο-Πόρισμα για ανθρωποκτονία

Επίλογος σε μια υπόθεση που μονοπώλησε και μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Παράλληλα, το FBI αποφάνθηκε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία, ενώ ακόμη αναζητούν τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας.

Ο Μάικλ Σνάιντερ, ειδικός πράκτορας του FBI στο Ντένβερ, ζήτησε από όποιον έχει πληροφορίες για τον Μπράιαν Λάντρι να επικοινωνήσει με την υπηρεσία. Ο Ειδικός Πράκτορας, χαρακτήρισε μέσω επίσημης ενημέρωσης τον Λόντρι ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος».

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με την εξαφάνιση της Πετίτο: Αναφορές

για έντονο καυγά πριν

The FBI confirmed that a body found in a Wyoming national park is indeed Gabby Petito, the young woman who went missing on a cross-country road trip with her fiance Brian Laundrie. Her death has been ruled a homicide https://t.co/pI6Ra5GwvJ pic.twitter.com/jCqyrV51qd

Reuters (@Reuters) September 22, 2021

H υπόθεση της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο βρίσκεται στην κορυφή των σόσιαλ μίντια, με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να παίζουν το ρόλο του ντετέκτιβ, μέσω του πληκτρολογίου τους. Η εξαφάνιση που συγκλόνισε την Αμερική και η σορός που γράφει τον δραματικό επίλογο σε μία περίοδο που ταλανίζεται από την πανδημία γυναικοκτονιών.

Την Κυριακή (20/09) είχε εντοπιστεί κοντά στο πάρκο του Ουαϊόμινγκ, ένα πτώμα που «ταίριαζε με την περιγραφή της», σύμφωνα με τις αρχές.

Η 22χρονη Αμερικανίδα κατέγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα βαν το οποίο, άρχισε τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τον 23χρονο σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι και επρόκειτο να διαρκέσει τέσσερις μήνες.

«Η Γκάμπι επικοινώνησε μαζί μας για τελευταία φορά, όταν βρισκόταν μαζί με τον Μπράιαν στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Ουαϊόμινγκ», είχε αναφέρει η οικογένειά της.

#UPDATE: Investigators from #FBIDenver, National Park Service, U.S. Forest Service, Teton County Sheriff’s Ofc, Teton County Search &Rescue, and Jackson Police Dept searched for evidence in a remote area of Grand Teton National Park &Bridger-Teton National Forest. pic.twitter.com/l3PfIRBAtB

FBI Denver (@FBIDenver) September 21, 2021

«Η αρχική ιατροδικαστική απόφαση κάνει λόγο για ανθρωποκτονία, αλλά αναμένονται τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα της νεκροψίας για να προσδιοριστεί επακριβώς η αιτία θανάτου», δήλωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας Τίτον, δόκτωρ Μπρεντ Μπλου.

Στις 12 Αυγούστου, η Πετίτο είχε καταθέσει καταγγελία στην αστυνομία της Γιούτα για ενδοοικογενειακή βία εικόνες από την κάμερα που έφερε αστυνομικός στη στολή του, δείχνουν τη νεαρή κοπέλα αναστατωμένη να διηγείται ότι τσακώθηκε με τον σύντροφό της.

«Εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από ένα ξενοδοχείο στη Γιούτα με τον Λόντρι στις 24 Αυγούστου. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε, ενημερώνοντάς με για τους επόμενους σταθμούς τους, τα δύο πάρκα του Ουαϊόμινγκ– το Grand Teton &το Yellowstone. Ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα», είπε η μητέρα της Γκάμπι Πετίτο, Νικόλ Σμιντ.

Την Παρασκευή (17/09) γνωστοποιήθηκε το γεγονός ότι η τοποθεσία του Λόντρι ήταν άγνωστη· η οικογένειά του δήλωσε στην αστυνομία πως η τελευταία φορά που τον είδε, ήταν στις 16/09. «Είχε ένα σακίδιο και μας είπε ότι πηγαίνει στο καταφύγιο Κάρλτον, βόρεια του σπιτιού του στη Φλόριντα· πήγαινε και στο παρελθόν εκεί, για πεζοπορία», ανέφεραν.

Πηγή: ΕΡΤ / protothema.gr 

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Γκαμπριέλ (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα