Η ΣΚΟΛΕΜ τίμησε το κορυφαίο σκοπευτή για το 2022, Λεύκιο Μιλτιάδους

Τον κορυφαίο σκοπευτή της το 2022, Λεύκιο Μιλτιάδους, για τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες του, σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, τίμησε η Σκοπευτική Οργάνωση Λεμεσού (ΣΚΟΛΕΜ) σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία Robomarkets Ltd.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μιλώντας στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΜ, Γιώργος Έλληνας, συνεχάρη τον αθλητή της οργάνωσης για τις επιτυχίες του και ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία

για τη στήριξή της στο σκοπευτήριο και στους αθλητές της οργάνωσης.

Ο πρωταθλητής της Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε το Δ.Σ της ΣΚΟΛΕΜ και τους χορηγούς του για την όλη στήριξη, αναφέροντας ότι η συγκομιδή εννέα μεταλλίων σε μια αγωνιστική χρονιά ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Εκ μέρους της εταιρείας Robomarkets μίλησε η Υπεύθυνη Προσωπικού Ξένια Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στις ενέργειες της εταιρείας που αποσκοπούν στη στήριξη αθλητικών σωματείων, ομοσπονδιών, αθλητών και αθλητριών και που στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως τη χρονιά που πέρασε, ο Λεύκιος Μιλτιάδους εξασφάλισε σε Ευρώπη Ασία και Αφρική, 4 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, χρυσά μετάλλια εξασφάλισε στους Παγκόσμιους Αγώνες κόμπακ στην Αφρική (ομαδικό), στους Πανασιατικούς Αγώνες σπόρτιγκ στην Ταϋλάνδη, στο Διεθνές Γκραν Πρι κόμπακ στη Λιθουανία και στο Διεθνές Γκραν Πρι σπόρτιγκ στην Κύπρο. Αργυρά μετάλλια κατέκτησε στους Πανασιατικούς Αγώνες κόμπακ στην Ταϋλανδη και στο Διεθνές Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, ενώ τα τρία χάλκινα μετάλλια τα πέτυχε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κόμπακ στην Ισπανία (ομαδικό), στο Διεθνές Γκραν Πρι κόμπακ της Ελλάδας και στο Διεθνές Γκραν Πρι κόμπακ της Ταϋλάνδης.

Διαβάστε επίσης: Το «Ουράνιο Τόξο» του Πολυδύναμου Λευκωσίας επισκέφθηκε η Πρώτη Κυρία

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα