Η Σίτι κλείνει τον Έντερσον με ποσό-ρεκόρ για τερματοφύλακα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports", η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Έντερσον έναντι 52.000.000 ευρώ!



Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντερσον βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports".

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι "πολίτες" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 52.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον 23χρονο τερματοφύλακα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal,

ο Έντερσον θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία, αφού θα καταρρίψει το ποσό των 51.500.000 ευρώ που έδωσε η Γιουβέντους στην Πάρμα για χάρη του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Βραζιλιάνος θεωρείται ένας απ' τους καλύτερους γκολκίπερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, έχοντας μάλιστα κληθεί πρόσφατα και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 39 αγώνες με τη φανέλα των "Αετών της Λισαβόνας", κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 24 εξ αυτών. Συνολικά, στη διετία που αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα, έχει πραγματοποιήσει 57 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

M' αυτή την κίνηση, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ελπίζει να λύσει το σημαντικό πρόβλημα στη θέση "1", αφού η επιλογή του Κλαούντιο Μπράβο το περασμένο καλοκαίρι δεν τον δικαίωσε, ο Βίλι Καμπαγέρο αποχώρησε απ' την αγγλική ομάδα, ύστερα από μία τριετία, ενώ ο Τζο Χαρτ, που αγωνίζεται βασικός στην Τορίνο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα