Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να κερδίσει πέναλτι από τον Μάιο

Προβληματισμός επικρατεί στη Ρεάλ με το γεγονός ότι η τελευταία φορά που διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της ήταν τον περασμένο Μάιο.

Για την ακρίβεια, η τελευταία φορά που ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο πέμπτο πέναλτι και «σφράγισε» την κατάκτηση του περωταθλήματος Ευρώπης για ενδέκατη φορά στην ιστορία της.

Από τις 28 του φετινού Μαΐου μέχρι σήμερα, οι Μαδριλένοι έχουν

δώσει δέκα παιχνίδια: επτά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Σε συνολικά 900 λεπτά, ουδείς διαιτητής έχει δώσει πέναλτι υπέρ της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Marca», οι άνθρωποι της «βασίλισσας» πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είχε δωθεί πέναλτι στο παιχνίδι με τη Θέλτα σε μαρκαρίσματα πάνω στους Μπέιλ και Χάμες Ροδρίγκες, αλλά και κόντρα στην Έιμπαρ, στην Λας Πάλμας και στη Βιγιαρεάλ.

Από την άλλη, η Ατλέτικο έχει εκτελέσει πέντε πέναλτι φέτος, τα τέσσερα εκ των οποίων στο πρωτάθλημα, ενώ η Μπαρτσελόνα δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα