Η πρωτιά της Κύπρου στην Ευρώπη! (pic)

Οι ομάδες μας που συμμετέχουν στην Ευρώπη τα πήγαν περίφημα μέχρι στιγμής, καθώς μετρούν 6 στις 6 προκρίσεις σε Γουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ.
Δυο προκρίσεις για ΑΕΚ και ΑΕΛ, ενώ μια φορά προκρίθηκαν Απόλλων και ΑΠΟΕΛ. Ο απολογισμός στις νίκες εντυπωσιακός, αφού σαν Κύπρος μετρούμε 11 νίκες και μια ισοπαλία (η ΑΕΚ

με Λίνκολν).


Αποτέλεσμα αυτής της εξαιρετικής συγκομιδής, είναι η Κύπρος να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης σε ότι αφορά τους βαθμούς που μάζεψαν όλες οι χώρες στους πρώτους δυο προκριματικούς. Συνολικά η Κύπρος μάζεψε 2.875 βαθμούς και είναι πρώτη από όλες τις χώρες, ενώ ανέβηκε 3 θέσεις σε σχέση με πέρσι (24η πέρσι, 21η αυτή την στιγμή). Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Ισραήλ και η Δανία με 2.500 βαθμούς.

Βεβαίως βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και οι ομάδες μας έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν πολλούς περισσότερους βαθμούς από την περίοδο 2012-13 (4000 βαθμούς), που τη νέα χρονιά… «σβήνεται». Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και οι ομάδες μας τα πάνε μέχρις στιγμής περίφημα, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο στον 3ο προκριματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα