Η προσωπογραφία του Γ. Κατσούρη στο Δημ. Στάδιο Αγίας Νάπας

Η προσωπογραφία και το ψευδώνυμο «Κάστρος», του ποδοσφαιριστή της Αγίας Νάπας Γιώργου Κατσούρη, κοσμούν το Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «μετά τη μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου σε Δημοτικό Στάδιο «Γιώργος Κατσούρη», ο Δήμος Αγίας Νάπας προχώρησε σε άλλη μια ενέργεια, που στόχο έχει να τιμήσει τον αξέχαστο δημότη του και σπουδαίο ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Γιώργο Κατσούρη, που διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αγίας Νάπας και της ευρύτερης περιοχής Αμμοχώστου».

Συγκεκριμένα,

ο Δήμος Αγίας Νάπας «ανέθεσε στον γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη Αχιλλέα Μιχαηλίδη, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Paparazzi”, να ζωγραφίσει την προσωπογραφία του ποδοσφαιριστή, καθώς και το ψευδώνυμο του ΚΑΣΤΡΟΣ στον τοίχο του Δημοτικού Σταδίου. “Στόχος είναι η εμβληματική αυτή μορφή των κυπριακών γηπέδων να χαραχτεί στην μνήμη εκείνων που τον έζησαν από κοντά αλλά και στη νέα γενιά για την οποία να αποτελεί πρότυπο για να καθοδηγεί τις πράξεις και ενέργειες τους», αναφέρει.

Στο δελτίο Τύπου προστίθεται ότι «ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι η ενέργεια του Δήμου είχε στόχο να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα άνθρωπο του οποίου η προσφορά στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα της Αγίας Νάπας και ολόκληρης της Επαρχίας Αμμοχώστου είναι ανεκτίμητη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα