Η Πετρολίνα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2020

Για την κατάκτηση και του Tiger Rally.

Η Petrolina Racing Team στοχεύει και πάλι στην κορυφή του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020, μετά την επιβλητική της επικράτηση στο Palm Trees Rally τον περασμένο Ιούλιο.

Ο τρίτος αγώνας του Πρωταθλήματος, το Tiger Rally,

διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Σεπτεμβρίου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στον χώρο του My Mall στη Λεμεσό. Η Petrolina Racing Team κατεβαίνει στο Tiger Rally με τα πληρώματα: Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου με VW Polo R5, Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία με VW Polo R5 και Παναγιώτης Γιάγκου - Παναγιώτης Κυριάκου με Hyundai i20 R5.

Μέχρι στιγμής η Petrolina Racing Team προηγείται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και διεκδικεί δυναμικά την εδραίωσή της στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βαθμολογία και τη διοργάνωση επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου http://www.webcfm.com.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, μέσα στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης. Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Φωτογραφίες: S&M PICS.

Keywords
Τυχαία Θέματα