Η πανηγυρική προπόνηση της Λέστερ μετά τον τίτλο (video)

Ονειρεμένες στιγμές ζουν από το βράδυ της Δευτέρας οι άνθρωποι της Λέστερ, όταν και η ομάδα τους κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο της Premier League και εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο στα 132 χρόνια της ιστορίας της.

Μετά το απίστευτο πάρτι που στήθηκε στο σπίτι του Τζέιμι Βάρντι αλλά και σε όλη την πόλη του Λέστερ, την Τρίτη το σκηνικό μεταφέρθηκε στο προπονητικό κέντρο των "αλεπούδων", με τον Ρανιέρι και τους παίκτες του να συγκεντρώνονται για να ξεκινήσουν την προετοιμασία

τους για το ματς με την Έβερτον αλλά να γιορτάζουν παράλληλα για τον τίτλο.

Το "μενού" είχε συνθήματα ("Πρωταθλητές, Πρωταθλητές" και "όλε, όλε, όλε" δονούσαν την ατμόσφαιρα) και χορούς ενώ κάποια στιγμή ο αρχηγός Γουές Μόργκαν και οι συμπαίκτες του κράτησαν σημαίες που έγραφαν "Πρωταθλητές 2015-16" και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ξεχωριστό χρώμα στην προπόνηση έδωσε και η επίσκεψη του Βισάι Στριβανταναμπράβχα, με τον Ταϊλανδό ζάμπλουτο ιδιοκτήτη της Λέστερ να φτάνει με ελικόπτερο και να μοιράζει απλόχερα συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές του μπλε θριάμβου.

"Μπορείτε να φανταστείτε πως είμαι καλά. Χθες ήμουν σπίτι και είδα το Τότεναμ-Τσέλσι. Έφαγα με τη μητέρα μου, έπειτα μπήκα στο αεροπλανο για Αγγλία και λίγη ώρα πριν αρχίσει το ματς της Τότεναμ με την Τσέλσι μπήκα σπίτι. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος για όλους μέσα στην οικογένεια της Λέστερ", δήλωσε ο Κλάουντιο Ρανιέρι κατά την προσέλευσή του στο προπονητικό κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα