Η ΟΥΕΦΑ για το Ρεάλ-ΑΠΟΕΛ!

Η ΟΥΕΦΑ αναλύει το Ρεάλ-ΑΠΟΕΛ και τι έκαναν προηγουμένως οι δυο ομάδες στην Ευρώπη. Με τίτλο «Ξυπνούν μνήμες για τον ΑΠΟΕΛ στη Μαδριτη» δημοσιεύει ενδιαφέροντα στοιχεία για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου στο Μπερναμπέου.


Αναλυτικά:
Οι αναμνήσεις θα ξυπνήσουν από την πιο ιστορική στιγμή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ,

όταν θα επισκεφτούν το Μπερναμπέου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Ρεάλ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα μετά από περισσότερο από 40 χρόνια να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ σε τρείς σεζόν μέσα σε τέσσερα χρόνια.
Οι πρωταθλητές στο Μιλάνο το 2016 και πρόπερσι τον Μάϊο στο Κάρντιφ, δεν έχασαν τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και θέλουν μια καλή αρχή με στόχο τον τεχνικό στο Κίεβο τον ερχόμενο Μάϊο.
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011/12, με τη Ρεάλ να κερδίζει άνετα. Τρία γκολ στα τελευταία 19 λεπτά στο ΓΣΠ(0-3) και ακολούθως στο Μπερναμπέου με 5-2. Γκουστάβο Μαντούκα και Εστεμπάν Σολάρι σκόραραν για τον ΑΠΟΕΛ
Οι ενδεκάδες στο Μπερναμπέου:
Madrid: Casillas, Ramos, Varane, Pepe, Marcelo (Callejón 46), Granero (Albiol 65), Hamit Altıntop, Nuri Şahin, Kaká, Ronaldo, Higuaín (Di María 55).
APOEL: Pardo, Paulo Jorge, Kaká, Poursaitides, Aílton (Solari 70), Charalambides, Manduca (Adorno 68), Pinto (Satsias 78), Morais, Marcinho, Boaventura.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Ρεαλ κατέκτησε για 12η φορά πέρσι το Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας με 4-1 τη Γιουβέντους.
Στις 21 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν αποκλείστηκε ποτέ από τους ομίλους.
Πέρσι τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την Ντόρτμουντ
Η Ισπανική ομάδα έχει ρεκόρ απέναντι σε Κυπριακές ομάδες. Κέρδισε και τα έξι παιχνίδια σκοράροντας 34 γκολ και δέχθηκε μόλις τρία. Στο Μπερναμπέου έχει σκορ 17-3.
Η Ρεάλ δεν ηττήθηκε στο Μπερναμπέου για το Τσάμπιονς Λιγκ, από τις 21 Οκτωμβρίου 2009 όταν έχασε από την Μίλαν με 3-2. Από τότε μετρά 20 νίκες και δυο ισοπαλίες.
Κέρδισε τα 31 από τα 36 τελευταία εντός έδρας

ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ είναι για 4η φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2009-10, 2011-12, 2014-15).
Προκρίθηκε από τον δεύτερο προκριματικό αποκλείοντας Ντούντελανζ, Βιτορούλ και Σλάβια.
Απογοήτευση για τον ΑΠΟΕΛ πριν 12 μήνες, αφού αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη στα play offs και πέρασε στο Γιουρόπα Λιγκ, φτάνοντας στους 32 όταν απέκλεισε την Μπιλμπάο.
Ο ΑΠΟΕΛ έχασε τα πέντε από τα τελευταία έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη. Έχασε επίσης τα εφτά από τα οκτώ παιχνίδια στην Ισπανία. Μοναδική ισοπαλία το 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2009-10.
Ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας για 5η σερί χρονιά το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα