Η Ομόνοια διαψεύδει τα Μ.Μ.Ε

Το Σωματείο μας είναι υποχρεωμένο, για άλλη μία φορά, να διαψεύσει δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.



Σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Goalnews" και της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy, τα οποία αναφέρουν πως το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατά τη χθεσινή του συνεδρία, αποφάσισε όπως προχωρήσει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών (αμυντικού και επιθετικού), το Σωματείο μας διευκρινίζει πως τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί.

To Δ.Σ. στη χθεσινή του συνεδρία αξιολόγησε την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε συνδυασμό με τις απόψεις της τεχνικής ηγεσίας,

αλλά και των οικονομικών δυνατοτήτων του Σωματείου, αποφάσισε όπως, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, αξιολογεί σε καθημερινή βάση τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας και ανάλογα να προβεί σε εκείνες τις ενέργειες που είναι αναγκαίες για να διατηρηθεί το ψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", που αναφέρει ότι ο Βίνσεντ Εζέ δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής τον Κώστα Καϊάφα και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, το Σωματείο μας επισημαίνει πως πρόκειται για αναλήθεια. Η τεχνική ηγεσία υπολογίζει στις επιλογές της τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τέλος, σε ότι αφορά δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sigmalive.com, που αναφέρει πως το Σωματείο μας έχει προσφέρει χρηματικό ποσό 200.000 ευρώ στην τεχνική ηγεσία για να προχωρήσει σε μετεγγραφική ενίσχυση, το Σωματείο μας τονίζει πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι γνωστό πως το Σωματείο μας έχει σαν κορυφαία προτεραιότητά του την οικονομική του σωτηρία και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό, στο παρόν στάδιο, να προσφέρει ένα τέτοιο χρηματικό ποσό για ενίσχυση.

Από τότε που ανέλαβε η σημερινή Διοίκηση του Σωματείου, είχε καταστήσει σαφές ότι θα ακολουθήσει πιστά ένα τριετές πλάνο οικονομικής εξυγίανσης και αγωνιστικής σταθερότητας. Το πλάνο αυτό βαδίζει σε σωστό δρόμο, καθώς υλοποιούνται σταδιακά οι οικονομικοί στόχοι και παράλληλα η ποδοσφαιρική μας ομάδα διατηρείται σε ιδιαίτερα ψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Τόσο η παρουσία της ομάδας μας στο περσινό πρωτάθλημα, όσο και η παρουσία της στους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League, αποδεικνύουν ότι έχει δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να διεκδικήσει με αξιώσεις ψηλές διακρίσεις. Ο αποκλεισμός μας από την περαιτέρω πορεία στο Europa League, έχει προκαλέσει αισθήματα πικρίας και απογοήτευσης. Όμως, κρίνοντας αντικειμενικά, ο αποκλεισμός αυτός οφείλεται σε λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπρόντμπι και όχι σε αδυναμίες σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Γι'' αυτό, είναι άξιο απορίας το ότι μετά τον αγώνα με την Μπρόντμπι ξεκίνησε όλη αυτή η μετεγγραφολογία και από πού αντλούν αυτές τις ανυπόστατες πληροφορίες οι συντάκτες αυτών των δημοσιευμάτων. Πρόκειται για ανεύθυνη συμπεριφορά, όπως εξίσου ανεύθυνη είναι και η συμπεριφορά όσων τις αντιγράφουν και τις αναμεταδίδουν, χωρίς να επιχειρούν να τις επιβεβαιώσουν.

Το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο από την στάση που τηρούν συγκεκριμένα ΜΜΕ απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις που έχουν γίνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σέβεται και αναγνωρίζει το λειτούργημα των ΜΜΕ, όμως ταυτόχρονα έχει την άποψη και πιστεύει ότι ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος και η πληροφόρηση αντικειμενική και αμερόληπτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι μαζί με τις χιλιάδες των οπαδών μας, θα προστατεύσει το Σωματείο και την ομάδα μας από οποιεσδήποτε λανθασμένες, ανυπόστατες και υποβολιμαίες πληροφορίες, που διαταράσσουν το ομαλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας και δημιουργούν προβλήματα στην περαιτέρω πορεία μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας όπως αγκαλιάσουν με εμπιστοσύνη το Σωματείο και την ομάδα μας και συμπαρασταθούν ενεργά στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για μία ακόμη καλύτερη αγωνιστική πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα