Η ομιλία του Κίρζη για Μάγκλιτσα

Ο Νίκος Κίρζης στο πλαίσιο της ζωντανής διαδικτυακής συνέντευξής, τοποθετήθηκε και για τον Άντον Μάγκλιτσα.

«Με τον Μάγκλιτσα υπήρχε διάλογος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του, που διατηρήθηκε ακόμη και όταν αποχώρησε από την ομάδα. Έγινε μία κρούση και τον Ιανουάριο που είχα αποχωρήσει από την Κίνα και ήταν ελεύθερος, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, του είπα να έλθει να μας βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς επέλεξε να πάει στην Τουρκία...

Το καλοκαίρι

άρχισε άλλη μια σειρά διαπραγματεύσεων, του κάναμε ανεπίσημη πρόταση που είναι η καλύτερη επί δικής μου προεδρίας, ο μάνατζέρ του μας αντιπρότεινε κάτι διαφορετικό, μεταξύ άλλων ήθελε να του αγοράσουμε κι ένα διαμέρισμα. Αυτό όμως δεν το κάνουμε εμείς.

Ακολούθως είχα πληροφόρηση ότι είναι στη Βιέννη, του έστειλα μήνυμα να βρεθούμε, όταν θα πηγαίναμε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μου είπε ότι πρέπει να μιλήσει με τον μάνατζέρ του και ακολούθως να με ενημερώσει, αλλά εξαφανίστηκε για λίγο καιρό. Στην τελευταία επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του έκανε μεν μια έκπτωση στους οικονομικούς όρους, αλλά ζήτησε να έλθει και ένας φίλος του που παίζει σε αυστριακή ομάδα. Ο Απόλλωνας δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί τέτοιο όρο.

Δεν παίζει όμως μόνος του ο Μάγκλιτσα, υπάρχουν γραμμές που θέτει η διοίκηση και ισχύουν για όλους. Έκανε αυτό που έπρεπε ως επαγγελματίας, αλλά για την κατάληξη σίγουρα δεν ευθύνεται ο Απόλλωνας, του εύχομαι καλή τύχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίρζη, Μάγκλιτσα,kirzi, magklitsa