«Η Ντιναμό θα πρέπει να είναι πολύ πιο σοβαρή»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κροατική ιστοσελίδα "sportske.jutarnji.hr", ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε και στον αγώνα ανάμεσα σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Ομόνοια.

Αναλυτικά: 

"Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, μπορείς να μαγειρέψεις μεσημεριανό πάνω στο αυτοκίνητο. Ρίχνεις αυγά και σε ένα δευτερόλεπτο γίνονται, χα, χα, χα … Είναι τρομερή ζέστη, γι ‘αυτό πήγαμε στην Πολωνία με τον Άρη, ήταν αφόρητο, είναι τρομερά δύσκολο να προπονηθούμε.

Φυσικά, η Ομόνοια επέλεξε σκόπιμα αυτή την ώρα του παιχνιδιού όταν ο ουρανός

και η γη καίγονται στη Λευκωσία. Κατά πάσα πιθανότητα προπονούνται εκείνες τις ώρες, θα είναι έτοιμοι. Η Ντιναμό θα έχει τεράστια προβλήματα με τη ζέστη. Γνωρίζετε λοιπόν πώς θα είναι η ζέστη εκείνη τη στιγμή; Για να πεθάνεις! Αλλά δεν πρόκειται μόνο για θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό. Δεν έχουμε τέτοια υγρασία στην Κροατία. Γι ‘αυτό είναι πολύ δύσκολο να αναπνεύσετε. Δεν χρειάζεται καθόλου προθέρμανση πριν από το παιχνίδι, δεν χρειάζεται καν να τρέξετε, μόλις βγείτε από το αποδυτήριο, είστε ήδη ιδρωμένοι, ιδρώτας τρέχει από το μέτωπό.

Η Ομόνοια είναι καλή. Αρκετά αξιοπρεπής, πολύ καλά οργανωμένη. Ξέρετε τι είδους ποδόσφαιρο παίζουν; Για παράδειγμα, όπως την Ριέκα όταν προπονητής ήταν ο Matjaž Kek. Στην άμυνα είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένοι, πειθαρχημένοι και μετά μετακινούνται στις αντεπιθέσεις και τις ημι-αντεπιθέσεις αφού πάρουν την μπάλα. Μπροστά έχουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να ολοκληρώσουν τις ενέργειες και να σκοράρουν ένα γκολ. Αυτοί είναι πραγματικά καλές μονάδες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα για όλους.

Αν και είναι καλά τοποθετημένοι στην άμυνα στο πίσω μέρος, η άμυνα τους δεν είναι θαύμα. Όμως ως ομάδα όλοι κάνουν πολύ καλή δουλειά μαζί. Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματά τους. Δεν μπορώ να το κρύψω, υπήρχαν μερικά πολύ καλά αποτελέσματα σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αλλά δεν νομίζω ότι η ποιότητά τους στην άμυνα είναι στο επίπεδο που βρίσκεται η Ντιναμό δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις ελλείψεις τους από πίσω. Στέκονται καλά πίσω από την μπάλα, λειτουργεί πραγματικά για αυτούς. Ωστόσο, όταν τους πιάνετε σε ανοικτούς χώρους, αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι πάντα λίγο αργοί εδώ.

Χα, άκου … Δεν ξέρω τι να σου πω. Θα ήθελα η Ντιναμό να μην έχει προβλήματα με την Ομόνοια. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι πολύ καλοί, πολύ καλύτεροι από ό, τι εναντίον της Σλάβεν Μπελούπο. Ναι, είδα ότι η Ντιναμό έχασε την Παρασκευή, ο προπονητής της Μπελούπο, Klafurić οργάνωσε τα πάντα υπέροχα από πίσω. Παρουσιάστηκε λάθος και τέλειωσε. Η Ντιναμό άνοιξε τελείως, σκόραραν άλλο ένα και τέλειωσε. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί εναντίον της Ομόνοιας, γιατί τιμωρούν, όπως ακριβώς τιμωρεί η Σλάβεν Μπελούπο. Είναι καλοί, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση ακόμα, επειδή είναι η αρχή της σεζόν. Αλλά ούτε και ο Ντιναμό. Αλλά η Ντιναμό θα πρέπει να είναι πολύ πιο σοβαρή απέναντι στην Ομόνοια. Μπορώ τώρα να πω τι θέλουν, αλλά μου φαίνεται ότι ήταν χαλαροί εναντίον της Σλάβεν, δεν υπάρχει θεωρία ότι δεν ήταν. Δεν πρέπει να είναι τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Ντιναμό,i ntinamo