Η νεολαία Παραλιμνίου δέχεται εισφορές για καταφύγιο σκύλων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, περιμένει τη συνεισφορά των πολιτών για την ενίσχυση της αναβάθμισης του καταφυγίου σκύλων στον Δήμο, η οποία άρχισε εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου, αναφέρεται ότι «το καταφύγιο που ανεγείρεται στην περιοχή Κουτσοβελόνι στον δρόμο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας, προωθήθηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Παραλιμνίου από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, με την υποστήριξη εθελοντών και

οργανωμένων φορέων».

Το έργο «που θα στοιχίσει περίπου 45 χιλιάδες ευρώ, συγχρηματοδοτείται από τον Δήμο Παραλιμνίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, ενώ αφιλοκερδώς συνεισφέρουν αρκετοί εθελοντές και οργανωμένοι φορείς. Στόχος του έργου είναι η φιλοξενία και η περίθαλψη για σύντομο χρονικό διάστημα, στα πλαίσια της νομοθετικής υποχρέωσης του Δήμου, των αδέσποτων σκύλων, μέχρι να βρουν νέα οικογένεια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η παρέμβαση και η συνδρομή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου υλοποιείται μέχρι του σημείου της περάτωσης του έργου της ανάπλασης και αναβάθμισης του καταφυγίου. Στη συνέχεια, αποτελεί συλλογική κοινωνική ευθύνη να ευαισθητοποιηθούν όλοι και να ευαισθητοποιήσουν και άλλους στο ζήτημα της εγκατάλειψης, της φιλοξενίας, της φροντίδας και της υιοθεσίας των σκύλων».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου «δέχεται εισφορές στον Λογαριασμό του στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Κοκκινοχωρίων ΛΤΔ, στον λογαριασμό 4004110-0 EUR, ΙΒΑΝ: CY38007055300000000040041100, SWIFT: CCBKCY2N. Οι εισφορές, ανώνυμες ή επώνυμες, θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά και με απόλυτη διαφάνεια, για την ενίσχυση και περαιτέρω ανάπλαση του έργου αυτού και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο, κατ’ επιλογήν του εισφορέα».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα