Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει στο MYMALL Limassol

Κάθε μεγάλη προσωπικότητα που θαυμάζουμε ή έχει γράψει τη δική της ιστορία με το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και το έργο της, κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε κληθεί να κάνει τη δική της αφετηρία. Είτε στο σχολείο, είτε σε ένα πανεπιστήμιο, είτε σε ένα εργαστήρι ζωγραφικής αυτή η πρώτη μέρα της αφετηρίας υπήρξε η κομβική στιγμή που ασυναίσθητα προδιέγραψε ολόκληρη τη μετέπειτα πορεία ζωής.

Αυτή η στιγμή για τις νέες ακαδημαϊκές αφετηρίες που θα δημιουργήσουν τις επόμενες μεγάλες προσωπικότητες της Κύπρου έφτασε, με το

MYMALL Limassol να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δηλώνει λοιπόν καθόλα πανέτοιμο να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες των παιδιών σχολικής ηλικίας αλλά και των φοιτητών, ώστε να περάσουν την πόρτα του ακαδημαϊκού τους ιδρύματος με όλα τα απαραίτητα για μια επιτυχημένη εκπαιδευτική χρονιά.

Με μια ευρηματική επικοινωνιακή εκστρατεία, η οποία εστιάζει στις μεγάλες δυνατότητες και δεξιότητες που διαθέτει ο καθένας μας ώστε να πετύχει ό,τι επιθυμήσει, παρά τις πανομοιότυπες αφετηρίες, το MYMALL Limassol, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό σε σχολικές στολές, αξεσουάρ και τεχνολογία για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Έτσι συμβάλλει τα μέγιστα, ως ο απόλυτος προορισμός αγορών που συγκεντρώνει όλα τα αναγκαία κάτω από την ίδια στέγη. Όταν το πρώτο κουδούνι του σχολείου κτυπήσει λοιπόν, το κάθε παιδί ή φοιτητής, έχοντας προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα, διαθέτει όλα τα εφόδια για να μεγαλουργήσει.  

Οι αγορές στο MYMALL Limassol για ακόμα μια χρονιά γίνονται πιο ευχάριστες από ποτέ αφού για ακόμα μια φορά βρίσκεται σε ισχύ το σχέδιο Student Discounts. Το εν λόγω σχέδιο δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές της Κύπρου να απολαμβάνουν εκπτώσεις σε συγκεκριμένα brands με την απλή, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση της επίδειξης της φοιτητικής τους ταυτότητας. Το παρακάτω link συγκεντρώνει όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο σχέδιο https://bit.ly/3Q4CgrC.

Και οι ευχάριστες στιγμές δεν τελειώνουν ποτέ στο MYMALL Limassol γιατί η τύχη θα χαμογελάσει σε 3 τυχερούς αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά, μέσω του διαγωνισμού που είναι ενεργός μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στη σελίδα του MYMALL Limassol στο Instagram. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του εμπορικού και ακολουθώντας τρία απλά βήματα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 3 μεγάλα δώρα: ένα Apple i-pad, ένα φορητό υπολογιστή Asus ή ένα σετ ακουστικά Logitech PRO X Wireless Gaming Headset.

Η κάθε επιτυχημένη σχολική χρονιά ξεκινάει από το MYMALL Limassol, τον απόλυτο προορισμό αγορών, με περισσότερα από 120 καταστήματα και 500 brands, που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του επώνυμες μάρκες σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ. Το εμπορικό της Λεμεσού είναι εξοπλισμένο και αναμένει τις μεγάλες προσωπικότητες του αύριο να ξεκινήσουν τη δική τους αφετηρία με τη μοναδική πινελιά δημιουργικότητας, αισθητικής και φαντασίας που μόνο το MYMALL Limassol μπορεί να χαρίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα
MYMALL Limassol,