Η Νέα Σαλαμίνα για τα δημοσιεύματα περί μεταγραφών

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της κάνει αναφορά στα σημερινά δημοσιεύματα για την μεταγραφική Ιανουαρίου. Η Νέα Σαλαμίνα τονίζει στην ανακοίνωση της ότι δεν αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβολούλια σχετικά με τις μεταγραφές. "Η προσοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στις προσεχείς σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας", αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

"Το

Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους του σωματείου ότι δεν έχει αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναφορικά με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η προσοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στις προσεχείς σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται εντός των στόχων της λόγω της σκληρής δουλειάς των ποδοσφαιριστών της υπό την καθοδήγηση της τεχνικής ηγεσίας. Η εμπιστοσύνη προς αυτούς είναι δεδομένη.

Στην προσεχή μεταγραφική περίοδο η Νέα Σαλαμίνα δεν θα διαφοροποιήσει την πολιτική της. Θα αξιολογήσει οποιαδήποτε πρόταση έχει ενώπιον της, θα επιδιώξει να διατηρήσει και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της όμως δεν προβεί σε κινήσεις που θα έρχονται σε αντίθεση με τον αγώνα για οικονομική εξυγίανση.

Παρά τα όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια αναφορικά με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων, η κατάσταση για τη Νέα Σαλαμίνα παραμένει δύσκολη. Η επίτευξη των στόχων του σωματείου, αγωνιστικών και οικονομικών, θα γίνει κατορθωτή μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου και των φίλων της Νέας Σαλαμίνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα