Η νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ #ligospitiakoma

Για όλες εκείνες τις στιγμές στο σπίτι που θέλεις να κρατήσουν λίγο ακόμα

νέα τηλεοπτική της καμπάνια παρουσίασε η ΙΚΕΑ, με βασικό μήνυμα το #ligospitiakoma, για όλες εκείνες τις στιγμές στο σπίτι που θέλεις να κρατήσουν λίγο ακόμα, να ευχαριστηθείς λίγο σπίτι ακόμα!

#ligospitiakoma είναι οι φορές που θέλεις να χουζουρέψεις 5 λεπτά ακόμα, να χορτάσεις κυριακάτικο πρωινό μέχρι το απόγευμα, να παίξεις κι άλλο με τα παιδιά σου, να ακούσεις το αγαπημένο

σου τραγούδι πριν πας για ύπνο, να πιεις λίγο καφέ ακόμα, να παρακολουθήσεις ένα ακόμα επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, να απολαύσεις την οικογένειά σου λίγο ακόμα... Αυτές ακριβώς οι στιγμές που θα θέλαμε να σταματήσουμε το χρόνο για να διαρκέσουν περισσότερο, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας της ΙΚΕA.

Η νέα διαφημιστική ταινία της ΙΚΕΑ, αφυπνίζει συναισθήματα και ζωντανεύει εικόνες που θα θέλαμε να κρατήσουν λίγο ακόμα.

Δείτε την εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=OOD0ZKm3WX8

Η ΙΚΕΑ μας ξεκαθαρίζει πως το #ligospitiakoma δεν είναι απλά μια επιθυμία, αλλά είναι δικαίωμά μας! Για το λόγο αυτό, η δυναμική της νέας καμπάνιας μεταφέρεται και εκτός του τηλεοπτικού σποτ και σε καλεί να κατακτήσεις κι εσύ το δικαίωμά σου να μείνεις στο σπίτι λίγο ακόμα, μέσω του site www.ikea.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα