Η Μέγκαν έκανε παράπονα στο ITV για τα σχόλια του Πιρς πριν αυτός παραιτηθεί

Η Δούκισσα του Σάσεξ διαμαρτυρήθηκε επισήμως στο βρετανικό δίκτυο ITV για τα σχόλια του Βρετανού δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν σχετικά με τη συνέντευξή της στην Όπρα, λίγες ώρες πριν την παραίτησή του από την εκπομπή «Good Morning Britain». Αυτό αποκαλύπτει πηγή , σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να μίλησε με τους ιθύνοντες

του βρετανικού δικτύου. Ωστόσο, αυτό που την ενόχλησε, όπως ισχυρίζεται η πηγή που δεν κατονομάζεται, δεν αφορούσε την «προσωπική επίθεση» του οικοδεσπότη της εκπομπής, αλλά ότι οι απόψεις του θα μπορούσαν να αναστατώσουν άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Μέγκαν δεν ένιωσε πειραγμένη που ο Μόργκαν πιστεύει ότι είπε ψέματα για τις φυλετικές διακρίσεις στο Παλάτι και τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε όταν ήταν πέντε μηνών έγκυος, αλλά για τον αντίκτυπο των σχολίων του στα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο εκρηκτικός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν εξακολουθεί πάντως να μην πιστεύει τίποτε από όσα είπε η Μέγκαν στην Όπρα. Χθες αποχώρησε από το πάνελ της εκπομπής του «Good Morning Britain» καβγαδίζοντας οn air με συνάδελφό του αφού επέμενε ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αφροαμερικανή παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης 

Δείτε τη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan με ελληνικούς υποτίτλους

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα