Η μεγαλύτερη γκάμα Ευρωπαϊκών προϊόντων, τώρα δίπλα σου

Η Appla λανσάρει νέα υπηρεσία

Η Appla ανακοινώνει την νέα της υπηρεσία: "Αγόρασε Ευρωπαϊκά με τοπική εξυπηρέτηση". Έτσι, δίνει στους Κύπριους καταναλωτές, την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που έρχονται κατευθείαν από προμηθευτές της ΕΕ.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δεκάδες μεγάλους προμηθευτές σε όλη την Ευρώπη και προσφέρει τα καλύτερα είδη από τις μεγαλύτερες επωνυμίες προϊόντων κάθε κατηγορίας.

Περισσότερα

από ένα εκατομμύριο προϊόντα από όλη την Ευρώπη είναι τώρα διαθέσιμα στον Κατάλογο αγορών της Appla.

Χρήστος Ηλιάδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής της Appla: "Ξεκινήσαμε αυτήν τη μοναδική υπηρεσία για κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς, οι πελάτες μας απαιτούν μια ποικιλία προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές και διαθεσιμότητα μαζί με εξαίρετη εξυπηρέτηση. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι έτοιμη να υποστηρίξει όλους όσους θέλουν να επωφεληθούν από την ποικιλία των προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι μια τόσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων με εξαιρετική τοπική υποστήριξη πελατών, πρόκειται να προσφέρει την καλύτερη καταναλωτική εμπειρία που υπήρξε ποτέ στην Κύπρο. ”

Keywords
Τυχαία Θέματα