Η μεγάλη πρόκληση του Ιβάν

Μετά το κύπελλο του Αραβικού κόλπου η Αλ Νασρ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς διεκδικεί απόψε απέναντι στην Αλ Άχλι το Προεδρικό κύπελλο (President’s Cup) και ο Σέρβος τεχνικός στέκεται στη μεγάλη σημασία της κατάκτησης του.

Δηλώσεις του Ιβάν φιλοξενούνται σήμερα στη Khaleej Times και αναδημοσιεύονται στο YAHOO NEWS (https://en-maktoob.news.yahoo.com/president-cup-jovanovic-050325672--sow.html)
Στο

δημοσίευμα γίνεται φυσικά λόγος για τις τεράστιες επιτυχίες του Γιοβάνοβιτς στη Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ (4 Πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, 4 σούπερ Καπ, έξι φορές προπονητής της χρονιάς, πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ).

΄΄Θα είναι ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια. Ξέρω τι σημαίνει η κατάκτηση του για την ομάδα και το σύλλογο. Είναι μεγάλη πρόκληση. Μπορεί η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της επόμενης περιόδου να είναι πολύ σημαντική, αλλά είναο δευτερεύων στόχος. Το President’s Cup είναι η κύρια μας επιδίωξη’’, τόνισε ο Γιοβάνοβιτς.
H Αλ Νασρ μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι στην Αλ Άχλι: ‘’Άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο. Είναι διαφορετικού χαρακτήρα αγώνες και δε πρέπει να τους συγκρίνουμε. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο πρωτάθλημα.΄΄, σχολίασε ο 52χρονος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα