Η Μάθηση στο Μέλλον στο CYPRUS STEAME FESTIVAL 2023

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και το Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ σας προσκαλούν στο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το CYPRUS STEAME FESTIVAL, που θα λάβει χώρα στις 1-2 Δεκεμβρίου 2023. Το διήμερο φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Κτήριο "Αναστάσιος Λεβέντης" του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία, και τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας,

Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου.

Το CYPRUS STEAME FESTIVAL υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο εκπαίδευσης. Σε αυτό το εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Τεχνών, των Μαθηματικών και της Επιχειρηματικότητας, γνωρίζοντας όλες τις πτυχές του ολοκληρωμένου προγράμματος STEAME.

Για τους μαθητές, το Φεστιβάλ θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από συναρπαστικούς διαγωνισμούς και να κερδίσουν επιβραβεύσεις που θα τους εμπνεύσουν στην πορεία τους στον κόσμο της μάθησης και δημιουργικότητας. Θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικά περίπτερα STEAME, με παιγνίδια, προβολές, και πειράματα, που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό για τις τεχνολογίες του μέλλοντος. Επιπλέον, για τους εκπαιδευτικούς, θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια που θα βοηθήσουν στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, επιτρέποντάς τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μοντέρνας εκπαίδευσης.

Το CYPRUS STEAME FESTIVAL αποτελεί μια πρωτοβουλία που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί να εξερευνήσει, να μάθει και να εμπνευστεί. Είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε το μέλλον της μάθησης και να γνωρίσετε όλα όσα μπορείτε να πετύχετε στον κόσμο του STEAME.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cms.org.cy για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα διαδραστικά περίπτερα, τα εργαστήρια και τους διαγωνισμούς.

Αυτό το γεγονός υπόσχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες για τη μάθηση και την εκπαίδευση, εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να επιδιώξουν την αριστεία και τη δημιουργικότητα στον συναρπαστικό κόσμο του STEAME. Μην χάσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία! Ελάτε να ανακαλύψετε το CYPRUS STEAME FESTIVAL και να εμπνευστείτε από τη δύναμη της γνώσης και της δημιουργικότητας.

Χορηγός επικοινωνίας: SIGMALIVE.

Keywords
Τυχαία Θέματα