Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρονάλντο (pic&vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για συμβόλαιο 2+1 ετών, με τον CR7 να κάνει λόγο για ένα ξεχωριστό κλαμπ στις πρώτες του δηλώσεις και να εκφράζει την ανυπομονησία του να παίξει σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Τέσσερις ημέρες μετά τη συμφωνία της με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος του deal, γνωστοποιώντας πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών, με προοπτική ανανέωσης για έναν χρόνο ακομα.

"Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που πάντα είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και συγκινήθηκα από όλα τα μηνύματα που έλαβαν από την Παρασκευή και μετά, οπότε και έγινε η συμφωνία.

Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο Ολντ Τράφορντ και να δω ξανά όλους τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να συναντηθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου μετά απο τα ματς των εθνικών ομάδων και ελπίζω να έχουμε μαζί μία επιτυχημένη σεζόν", τόνισε ο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της της Γιουνάιτεντ, στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο άλλοτε συμπαίκτης του στους κόκκινους διαβόλους και νυν προπονητής του σε αυτούς, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε για τη μεταγραφή αυτή:

"Ξεμένεις από λόγια όταν καλείσαι να περιγράψεις τον Ρονάλντο. Δεν είναι μόνο ένας θαυμάσιος παίκτης αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Το να έχεις την επιθυμία και την ικανότητα να παίζεις σε κορυφαίο επίπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτεί να είσαι πολύ ξεχωριστό άτομο.

Δεν έχω αμφιβολία πως θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει όλους και η εμπειριά του θα είναι καθοριστική για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Η επιστροφή του Ρονάλντο δείχνει τη μοναδική δυναμική του συλλόγου και είμαι απολύτως ικανοποιημένος που επιστρέφει σπίτι, εκεί που άρχισαν όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρονάλντο,mantsester giounaitent, ronalnto