Η Λίβερπουλ περιμένει την Άρσεναλ για να κλείσει κεντρικό αμυντικό

Την ελευθέρας του Μουστάφι από την Άρσεναλ περιμένει η Σάλκε, προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του Καμπάκ στη Λίβερπουλ.

Με λίγες ώρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (εκτός των ελεύθερων παικτών) οι διεργασίες σε όλες τις ομάδες κορυφώνονται. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (1/2) λαμβάνει χώρα ένα ντόμινο εξελίξεων, το οποίο μπλέκει τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Σάλκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα κορυφώνονται οι συζητήσεις μεταξύ του Μουστάφι και της Άρσεναλ

για τη λύση της συνεργασίας τους. Κάτι που από τη μία θα ανοίξει στον ίδιο… τον δρόμο για τη μετακίνησή του στη Σάλκε και από την άλλη θα επιτρέψει στο γερμανικό κλαμπ να συναινέσει στη μεταγραφή του 20χρονου στόπερ της, Οζάν Καμπάκ, στη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «βασιλικοί μπλε» επιθυμούν να ενδώσουν στην εν λόγω μετακίνηση, μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή δανεισμού, συμπεριλαμβανομένης υποχρεωτικής οψιόν αγοράς. Με το συνολικό deal να φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση η Λίβερπουλ έχει έτοιμες εναλλακτικές, οι οποίες -σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ- δεν ακούν στα ονόματα του Τσαλέτα-Τσαρ της Μαρσέιγ και του Σβεν Μπότμαν της Λιλ που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Υπενθυμίζεται, ότι από την Κυριακή (31/1) οι «κόκκινοι» έχουν κλείσει τον 25χρονο στόπερ της Πρέστον, Μπεν Ντέιβις. Ενώ, βάσει της «Fanatik» η Γιουβέντους φαίνεται να έχει απορρίψει πρότασή της άνω των 56 εκατ. ευρώ για τον Μερί Ντεμιράλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα