Η Λίτεξ αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα!

Η Βουλγαρική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (BFU) ανακοίνωσε την αποβολή της Λίτεξ Λόβετς από το πρωτάθλημα, μετά την αποχώρηση των παικτών της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο για τις αποφάσεις του διαιτητή. «Ήταν η μόνη δυνατή απόφαση σύμφωνα με τους πειθαρχικούς κανόνες (της BFU)» δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της BFU, Γιούρι Κούτσεφ. Η Λίτεξ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, όταν ο διαιτητής Γκεόργκι Γιορντάνοφ απέβαλε και δεύτερο

παίκτη της και καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λέφσκι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, εξέλιξη που ώθησε τον αθλητικό διευθυντή των φιλοξενούμενων, Στόιτσο Στοΐλοφ, να δώσει εντολή στους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Λίτεξ, η οποία είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Βουλγαρία τις τελευταίες δύο δεκαετίες, καθώς έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα από το 1998, τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο περίπου 10.200 ευρώ.

Ο σύλλογος μπορεί να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της BFU εντός επτά ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα