Η κρισιμότητα του ντέρμπι για την Ομόνοια

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά η Ομόνοια παίζει πάρα πολλά στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με την Ανόρθωση. Αν θέλει να προσδώσει μεγαλύτερη αξία και κυρίως δυναμική στην αντεπίθεση της θα πρέπει να φύγει με το διπλό από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε μια τέτοια περίπτωση, τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη θα είναι πολλαπλά για τους «πράσινους».

Η Ομόνοια πάει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση σε μειονεκτική βαθμολογική θέση, καθώς υστερεί της αντιπάλου της κατά 9 βαθμούς και γίνεται άμεσα αντιληπτό, πόσο δύσκολο θα γίνει το έργο της για έξοδο στην Ευρώπη,

στο ενδεχόμενο ήττας. Ακόμη και με ισοπαλία θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Συνεπώς, το κίνητρο της νίκης είναι πολύ μεγάλο για τους παίχτες του Πέτεφ. Έχοντας ανακτήσει τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, σ΄ ένα γήπεδο που συνήθως τα καταφέρνουν.

Η παραμονή του Κατελάρη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έγινε διπλή ενίσχυση στην επίθεση με Κιπιάνι και Σόλομον, βοηθά σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, όχι μόνο για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, αλλά και για τη συνέχεια. Γενικώς, υπάρχει καλό μομέντουμ στην ομάδα και αυτό θα προσπαθήσει να βγάλει και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ομόνοια για να φτάσει σε άλλο ένα μεγάλο διπλό, μετά απ’ εκείνο που πέτυχε στη Λεμεσό επί της ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα