Η κάμερα εκθέτει Φαλκάο: "Ηρεμήστε να περάσουμε κι οι δύo''

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ρανταμέλ Φαλκάο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Περού, να μιλάει στους αντιπάλους του προκειμένου να ρίξουν... ρυθμούς, αφού το αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες.

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής προσέφερε τρομερές συγκινήσεις, με την Αργεντινή και την Κολομβία να παίρνουν την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, το Περού να πηγαίνει στα μπαράζ και τη Χίλη... σπίτι της!

Η ήττα με 3-0 απ' τη Βραζιλία ήταν καταδικαστική για την ομάδα του Αλέξις Σάντσες,

αφού, σε συνδυασμό με το 1-1 μεταξύ της Κολομβίας και του Περού, έχασε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κολομβία και το Περού, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ρανταμέλ Φαλκάο να μιλάει στους αντιπάλους του προκειμένου να ρίξουν... ρυθμούς, αφού το αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες.

Όπως είναι λογικό, το εν λόγω βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, κυρίως απ' την πλευρά των φίλων της Χιλής.

When Falcao told Peru's players to go easy at 1-1, as them and Colombia were going through due to Chile score? pic.twitter.com/A5b70lwPWL

— Joseph Sexton (@josephsbcn) October 11, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα