Η καλύτερη ζωή θέλει και… τύχη!

Στα Holland &Barrett η ζωή, εκτός από καλύτερη, είναι και πολλές φορές τυχερή! Όχι, δεν αναφερόμαστε στις αγαπημένες σου προσφορές, γι' αυτές είσαι σίγουρος ότι κάθε μήνα στα Η&Β, όλο και κάτι θα βρεις που θα σ' εκπλήξει και θα σε χαροποιήσει!

Όμως αν έτυχε να επισκεφτείς το My Mall Λεμεσού πρόσφατα, τότε θα πρόσεξες πως το Η&Β κατάστημα βρίσκεται πια στον πρώτο όροφο! Το νέο κατάστημα, διαθέτει

πολλούς περισσότερους χώρους ώστε όλη η γκάμα των Η&Β προϊόντων να είναι διαθέσιμη εντός καταστήματος για να έχουμε πάντα στη διάθεσή σας το αγαπημένο σας Η&Β προϊόν!

Γι' αυτό και το γιορτάζουμε, όπως πρέπει, αφού μια βόλτα από το νέο μας κατάστημα μπορεί να είναι και πολύ τυχερή! Πώς; Πηγαίνοντας στο Η&Β My Mall και ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram με το hashtag #HBMyMall ή #HollandBarrettCyprus με τα αγαπημένα σου προϊόντα, μπαίνεις στην κλήρωση όπου τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πακέτο με λατρεμένα Η&Β καλούδια!

O διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου στη σελίδα του Η&Β στο Facebook και στη σελίδα του Η&Β στο Instagram!

Δες εδώ γιατί πρέπει να επισκεφτείς το νέο μας κατάστημα στο MyMall

Keywords
Τυχαία Θέματα