Η κακή εικόνα της ΑΕΚ και η ανάγκη για βελτίωση

Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν πραγματοποιεί την καλύτερη της χρονιά μέχρι στιγμής, καθώς σε 14 παιχνίδια πέτυχε μόνο 4 νίκες, έφερε ισοπαλία 6 φορές ενώ 4 γνώρισε την ήττα, μαζεύοντας 18 βαθμούς από τους 42 διαθέσιμους. 

Πέραν από τα αρνητικά νούμερα που συνοδεύουν την ομάδα της Λάρνακας σε αυτές τις 14 αγωνιστικές, παρατηρείται και το γεγονός πως δεν κατάφερε ακόμα να κερδίσει ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Δηλαδή σε ντέρμπι οι κιτρινοπράσινοι δεν γεύτηκαν ακόμα την χαρά της νίκης. 

Συγκεκριμένα

η ΑΕΚ μετρά 4 ισόπαλα αποτελέσματα. Με Απόλλωνα στην Αρένα εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα ενώ έφερε 2-2 με την Ομόνοια. Κόντρα στην ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο πήρε το 1-1 ενώ έφυγε χωρίς τέρματα από το ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Με αντίπαλο την Ανόρθωση στην έδρα της γνώρισε την ήττα με 1-2 ενώ στα δεύτερα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια ηττήθηκε με 3-1 και 3-2 αντίστοιχα. 

Αν προσθέσουμε και την 7η στην βαθμολογία Νέα Σαλαμίνα, με την οποία πάντα γίνονται δυνατά παιχνίδια και τα χαρακτηρίζει το πάθος και η ένταση, πάλι η ΑΕΚ δεν κέρδισε καθώς η ομάδα του Πουρσαιτίδη επικράτησε με 1-0. 

Οι αριθμοί της ΑΕΚ και οι επιδόσεις της στα μεγάλα παιχνίδια, αποτυπώνουν την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Μια εικόνα που δεν βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια και αν οι Λαρνακείς θέλουν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί, καλούνται να βγάλουν αντίδραση, να βελτιωθούν σημαντικά και να αρχίσουν να παίρνουν νίκες με μεγάλους αντιπάλους, κάτι που θα τους δώσει ψυχολογία και δυναμική. 

Σε αυτό το κομμάτι, θα παίξει ρόλο και η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή. 

Keywords
Τυχαία Θέματα