Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα, συλλεκτική σειρά JASSA

Όταν πέντε επαγγελματίες σχεδιαστές, με διάθεση πειραματισμού και άγνωστες πρώτες ύλες, μοιράζονται και αναπτύσσουν τις ιδέες τους γύρω από μια κεντρική ιδέα, τότε το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο είναι; H νέα συλλεκτική σειρά JASSA της ΙΚΕΑ!

H σειρά που ο κάθε ένας από τους πέντε σχεδιαστές της έχει βάλει τη δική του σφραγίδα, αλλά όλα τα κομμάτια συνδέονται αρμονικά, δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς.

Σκοπός της σειράς JASSA είναι να δημιουργήσει μια όμορφη και χαλαρή

διάθεση, στο πλαίσιο της παρέας και της συντροφικότητας. Να προωθήσει τη συλλογικότητα και να μας παροτρύνει να έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

Η σειρά JASSA, αποτελείται από έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ και χαρακτηρίζεται από καμπύλες, φυσικά υλικά και έντονα μοτίβα σε μποέμ ύφος, με επιρροές από την Ινδονησία και την νοτιοανατολική Ασία.

Κάθε κομμάτι στη σειρά JASSA είναι φτιαγμένο από ρατάν, μπαμπού, υδρόβιο υάκινθο και βαμβάκι. Οργανικά υλικά, με υπέροχη υφή. Τα προϊόντα της σειράς είναι χειροποίητα, γι’ αυτό και κάθε κομμάτι της είναι ελαφρώς διαφορετικό. Η μοναδικότητα κάθε προϊόντος είναι άλλωστε και η ομορφιά μιας χειροποίητης σειράς.

Για όσους δεν θέλουν να ακολουθήσουν ένα 100% έθνικ ύφος, η σειρά JASSA μας προσφέρει πολλές επιλογές. Απλά μπορούμε να συνδυάσουμε μερικά πολύχρωμα μαξιλάρια JASSA στον καναπέ που έχουμε ήδη ή να συνδυάσουμε τα γήινα έπιπλα της σειράς με απλά μαύρα ή άσπρα υφάσματα. Σύμφωνα με το πνεύμα της σειράς JASSA, όλα επιτρέπονται!

Με τη σειρά JASSA το σπίτι μας θα εκπέμπει καλοκαιρινή διάθεση όλο το χρόνο!

Δείτε τη συλλεκτική σειρά JASSA εδώ:

http://www.ikea.com.cy/limited-edition/seira-jassa/

Keywords
Τυχαία Θέματα