Η Γκλάντμπαχ χάλασε το πάρτι της Μπάγερν

Η Γκλάντμπαχ δεν επέτρεψε στην Μπάγερν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα από σήμερα, αποσπώντας ισοπαλία στο Μόναχο.

Η Ντόρτμουντ ξέσπασε στη Βόλφσμπουργκ, εκτός έδρας νίκη για Σάλκε.Η Μπάγερν Μονάχου είχε μόνο έναν στόχο μετά από την ήττα στη Μαδρίτη για τα ημιτελικά του Champions League: να φτιάξει την ψυχολογία της ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα στη Γερμανία. Τι καλύτερο από την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος στην ιστορία της και τέταρτου

συνεχόμενου;

Η Γκλάντμπαχ είχε διαφορετική άποψη, όμως, με συνέπεια να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στην "Άλιαντς Αρένα" και να μεταθέσει πιθανότατα για την επόμενη εβδομάδα το πάρτι. Η πολυνίκης της Γερμανίας παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο "Βιθέντε Καλδερόν" και ένας από τους... αναπληρωματικούς, ο Τόμας Μίλερ, έστησε για ακόμα μία φορά στον τοίχο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού σκόραρε μόλις έξι λεπτά μετά από τη σέντρα.

ΗΜπορούσια είχε τεράστιο κίνητρο για να κάνει την έκπληξη και να πάρει βαθμούς σε μία έδρα που λίγες εβδομάδες νωρίτερα ούτε που θα μπορούσε να διανοηθεί. Έναν πόντο μακριά από την τέταρτη θέση, βρίσκεται στο κυνήγι της Χέρτα για το Champions League και σε καμία περίπτωση δεν... φοβήθηκε τους γηπεδούχους. Η επιστροφή του Τζερόμ Μπόατενγκ στο κέντρο της άμυνας μετά από τρεις μήνες διήρκεσε περίπου 68 λεπτά. Τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά από πολλές ευκαιρίες των παικτών του Αντρέ Σούμπερτ, ο Αντρέ Χαν ισοφάρισε σε 1-1 και σκόρπισε απογοήτευση στις εξέδρες που είχαν προετοιμαστεί να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα