Η Γιουνάιτεντ διέλυσε την Μπόρνμουθ - Επιτέλους νίκη για τη Λέστερ

Με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-2 την Μπόρνμουθ στο Μάντσεστερ και ανέβηκε προσωρινά 4η. Επέστρεψε στις νίκες η Λέστερ, 3-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά ανώτερη από την φιλοξενούμενη Μπόρνμουθ, ωστόσο τα «κεράσια» ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ στο Ολντ Τράφορντ. Στο 15', ο Στάνισλας με τρομερή προσπάθεια... ρεζίλεψε τον Μαγκουάιρ και νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν περισσότερο το ρυθμό

τους και ουσιαστικά καθάρισαν την νίκη πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Γκρίνγουντ με οβίδα ισοφάρισε (29'), ο Ράσφορντ έδωσε προβάδισμα 2-1 έξι λεπτά μετά, ενώ ο Μαρσιάλ πέτυχε το... κερασάκι στην τούρτα, με τρομερό σουτ εκτός έδρας (45+2'). Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπόρνμουθ μείωσε, όμως σε 5' οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα, με τους Γκρίνγουντ (54') και Φερνάντες (59'). 'Ετσι, η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην 4η θέση με παιχνίδι περισσότερο από την Τσέλσι, ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Η Λέστερ πήρε τη νίκη της μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση επικρατώντας με 3-0 της Πάλας.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 14', με σουτ του Τζάστιν που δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά ο Σακό έκοψε σωτήρια την πάσα του Βάρντι προς τον Ιχεανάτσο ο οποίος απλά θα έσπρωχνε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μιλιβόγεβιτς εκτέλεσε φάουλ στο 32' με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Νωρίς στην επανάληψη, ήρθε το γκολ για τη Λέστερ. Ο Γκουαΐτα υπολόγισε λάθος την πορεία της μπάλας που έφτασε στον Ιχεανάτσο ο οποίος έκανε το 1-0. Στο 60' ο Κάχιλ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σμάιχελ μπλόκαρε. Η Λέστερ πέτυχε το δεύτερο γκολ της στο 77' και αυτή τη φορά προήλθε από λάθος του Σακό. Ο Μπαρνς έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Βάρντι, ο οποίος νίκησε τον Γκουαΐτα. Ήταν το 100στό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το βαρύ πυροβολικό της Λέστερ διαμόρφωσε και το τελικό σκορ στο 95'.

Keywords
Τυχαία Θέματα