Η φυσική κατάσταση και το βάθος

Στην Κυπερούντα συνεχίζεται η προετοιμασία, δοκιμαστικά για τρεις νεαρούς.

Ημέρες σκληρής δουλειάς και δοκιμαστικών διανύει η Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου μετέβησαν χθες το μεσημέρι στην Κύπερούντα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με τον Εουγκέν Νεάγκοε να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Την ίδια ώρα, από το μικροσκόπιο του Ρουμάνου τεχνικού περνούν νεαροί ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει πρόθεση να προσδοθεί περαιτέρω βάθος στον πάγκο με την ένταξη στο ρόστερ

νεαρών ταλέντων.

Στις προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας εντάχθηκαν χθες τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περάσουν από δοκιμαστικά. Πρόκειται για τον νεαρό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ Ραφαήλ Αναστασίου και τους Αιγύπτιους Μουσταφά Μπασσάμ Γουαλίντ, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, και Μαχμούντ Σουάνκι, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Ο 19χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ακολούθησε την ομάδα στην Κυπερούντα, θα αξιολογηθεί από το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» και, εφόσον ικανοποιήσει τον Εουγκέν Νεάγκοε, θα αποκτηθεί ως δανεικός.

Οι δύο Αιγύπτιοι ανήκουν στη βελγική Λιρς και εφόσον πάρουν θέση στο ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας δεν θα επιβαρύνουν οικονομικά το Σωματείο.
Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που θα δώσει η Νέα Σαλαμίνα στην Κυπερούντα, με αντιπάλους τον Ερμή στις 26 Ιουλίου και την ΑΕΖ στις 29 του μήνα.
Την ίδια ώρα, οι Δημήτρης Φροξυλιάς και ο Ντίμιταρ Μακρίεφ, οι οποίοι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αναμένεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα