Η Φλαμένγκο θέλει να αγοράσει την Τοντέλα!

Η Φλαμένγκο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της πορτογαλικής Τοντέλα, ως πρώτο βήμα για την επέκταση του βραζιλιάνικου συλλόγου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στην "Globoesporte" ο αντιπρόεδρος οικονομικών της διάσημης ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, Ροντρίγκο Τοστές, που εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους.

«Η αγορά της Τοντέλα είναι μόνο το πρώτο βήμα. Αυτή η στρατηγική δεν θα λειτουργήσει, αν πρόκειται απλώς για έναν σύλλογο εκτός Βραζιλίας. Όλοι (σ.σ.

οι υποψήφιοι επενδυτές) με τους οποίους μιλάμε το θέτουν αυτό, το ίδιο κι εμείς. Θέλουμε να έχουμε ένα σύλλογο στη Γερμανία, έναν στην Ισπανία, ένα στη Γαλλία, στην Αφρική, στην Κίνα, στις ΗΠΑ... Με άλλα λόγια, δεν είναι ένα σχέδιο που αφορά έναν σύλλογο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο.

Ο Τοστές πρόσθεσε ότι, εφόσον ολοκληρωθεί το "deal", αρχικός στόχος θα είναι η Τοντέλα να μπει στην πρώτη εξάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος μέσα στην επόμενη τριετία. «Μετά, θα δούμε τη δεύτερη φάση (σ.σ. του πλάνου)» ανέφερε σχετικά, ενώ εξήγησε ότι η Φλαμένγκο δεν θα βάλει χρήματα, αλλά μόνο το όνομα και τη φήμη της. Τα περίπου 50 εκατ. ευρώ που θα απαιτηθούν για την αγορά του πορτογαλικού συλλόγου θα προέλθουν από επενδυτές, όπως ξεκαθάρισε ο Τοστές.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα